Έτοιμες για online streaming οι “Γραφές Επανάστασης” από το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται από τους θεατρόφιλους η νέα παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας με τίτλο «Γραφές της Επανάστασης» που είναι εμπνευσμένη και αφιερωμένη στα 200 χρόνια που συμπληρώθηκαν φέτος  από την κήρυξη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 και τιμήθηκαν μεγαλοπρεπώς από την Ελληνική Πολιτεία στις 25 Μαρτίου 2021.

Οι “Γραφές της Επανάστασης” είναι Θεατρικά Αναλόγια με θέμα την Εθνική Παλιγγενεσία και ετοιμάζονται πυρετωδώς αυτό το διάστημα με τις πρόβες να έχουν ολοκληρωθεί προκειμένου την ερχόμενη εβδομάδα να ξεκινήσουν να παρουσιάζονται διαδικτυακά σε streaming από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας (σύμφωνα με πληροφορίες γύρω στις 10 Απριλίου 2021).

Οι συντελεστές είναι ιδιαίτερα ταλαντούχοι. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Πατρινής καταγωγής ηθοποιός και σκηνοθέτης, απόφοιτος της δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρης Γεωργαλάς, ο οποίος θα έχει και ρόλο αφηγητή.

Παίζουν οι ηθοποιοί Μαρίνα Παντελάκη και Γεράσιμος Σοφιανός, ο οποίος έχει ξανασυνεργαστεί με το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ενώ είναι και το βασικό πρόσωπο γνωστής, επιτυχημένης διαφήμισης ελληνικού καφέ που παίζεται στα τηλεοπτικά κανάλια.

Στα Θεατρικά Αναλόγια για την Ελληνική Επανάσταση συμμετέχουν οι μουσικοί: Σταύρος Ξιούρας και Γιώργος Παπαγεωργίου ενώ οι φωτογραφίες των προβών είναι της Φαύστας Φρατζή.

Περισσότερες πληροφορίες για τις ημέρες παρουσίασης των Θεατρικών Αναλογίων του ΔΗΠΕΘΕ online (ημέρες και ώρες) αναμένονται με ανακοίνωση του θεάτρου.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.