Επίθεση με βιτριόλι: “Η Ιωάννα δε μπορεί να δεχτεί αυτή τη συγγνώμη”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Ούτε η Ιωάννα ούτε η οικογένειά της μπορούν να δεχτούν αυτή τη συγγνώμη” της 36χρονης κατηγορούμενης, σημειώνει ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της 35χρονης που έπεσε θύμα της βάρβαρης επίθεσης με το βιτριόλι, στην Καλλιθέα πριν από σχεδόν ένα χρόνο.

Ο Απόστολος Λύτρας, μιλώντας στο enikos.gr, σχολιάζει τις σημερινές αποκαλύψεις σχετικά με τη συμπληρωματική απολογία της 36χρονης κατηγορουμένης, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, ομολόγησε ότι επιτέθηκε στην Ιωάννα και ζήτησε συγγνώμη για την πράξη της.

“Η κατηγορούμενη σήμερα απολογήθηκε, στην ουσία ομολόγησε την πράξη της, εξάλλου δεν μπορούσε να κάνει και διαφορετικά διότι όλα τα στοιχεία είναι συντριπτικά εις βάρος της, δηλαδή απ’ όλα τα στοιχεία της δικογραφίας ούτως ή άλλως προέκυπτε ότι αυτή είναι που έκανε το συγκεκριμένο έγκλημα. Η δικαιολογία που προσπάθησε να δώσει είναι ότι έκανε αυτή την πράξη, επειδή νόμιζε ότι η Ιωάννα είναι υπεύθυνη για κάποιο προσωπικό της θέμα, όπως είπε”, τονίζει ο κ. Λύτρας.

Σημειώνει ότι σε ερώτηση της κυρίας ανακρίτριας, η κατηγορούμενη “δεν απάντησε από πού προμηθεύτηκε το καυστικό υγρό”, ενώ σε άλλη επισήμανση της ανακρίτριας “ότι η ποσότητα που χρησιμοποιήθηκε ήταν πάρα πολύ μεγάλη, αυτή απάντησε ότι δεν γνώριζε τη ζημιά που μπορεί να κάνει το συγκεκριμένο καυστικό υγρό, πράγμα που από τα στοιχεία και τα ευρήματα, που υπάρχουν στη δικογραφία, και από την ποσότητα που χρησιμοποίησε προκύπτει ξεκάθαρα ότι σκοπό είχε να της αφαιρέσει τη ζωή και όχι απλά να της κάνει μία ζημιά, όπως κατέθεσε στην απολογία της”, υπογραμμίζει ο Απόστολος Λύτρας στο enikos.gr.

Σε αυτό το σημείο, ο δικηγόρος του θύματος τονίζει ότι η κατηγορούμενη “ζήτησε συγγνώμη, που προφανώς απ’ ότι αντιλαμβάνεστε ούτε η Ιωάννα ούτε η οικογένεια της Ιωάννας μπορούν να δεχτούν αυτή τη συγγνώμη, με όλο αυτό το κακό που έχει κάνει στην κοπέλα. Με μια συγγνώμη δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι πρόκειται για μεταμέλεια”. Σχετικά με την εξέλιξη της υπόθεσης, αναφέρει ότι πλέον “περιμένουμε να περαιωθεί η ανάκριση και να οριστεί η ημερομηνία που θα γίνει το δικαστήριο”.

 

 

 

 

Με πληροφορίες από enikos

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.