Επίσκεψη του Αρχηγού Γ.Ε.Σ. στο Κ.Ε.ΤΧ. Πάτρας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ενημερωτική επίσκεψη του Αρχηγού Γ.Ε.Σ. αντιστράτηγου Χαράλαμπου Λαλούση στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεχνικού (Κ.Ε.ΤΧ.) στην Πάτρα, πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη.

Τον στρατηγό υποδέχθηκε ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς Πατρών και Διοικητής του Κ.Ε.ΤΧ. ταξίαρχος Γεώργιος Ουρουμίδης. Στην συνάντηση παρευρέθηκαν ο Διοικητής ΔΙΚΕ (IV ΜΠ) “Πελοπόννησος” υποστράτηγος Λεωνίδας Γιοβάνης και ο Διευθυντής Τεχνικού του Γ.Ε.Σ. υποστράτηγος Χαράλαμπος Στελιανός.

Αντιπροσωπεία του Σωματείου Υπαλλήλων Υ.Ε.Θ.Α/Γ.Ε.Σ Αχαΐας αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Τρύφωνα Κούκο και τον Αντιπρόεδρο Απόστολο Κόγκα, συναντήθηκε με τον Αρχηγό ΓΕΣ και τον ενημέρωσε για τα θέματα που απασχολούν το πολιτικό προσωπικό, δίνοντας κυρίως έμφαση στα σχετιζόμενα με την πανδημία και στα μέτρα για την προστασίας της υγείας όλων των εργαζομένων στο Κέντρο.

Επιπλέον, ιδιαίτερη σημασία δόθηκε από το Προεδρείο στα προβλήματα της υποστελέχωσης του Κέντρου και τις αθρόες συνταξιοδοτήσεις του πολιτικού προσωπικού χωρίς αντικατάσταση (ειδικά των τεχνικών ειδικοτήτων που οδηγούν σε απώλεια τεχνικής εμπειρίας και τεχνογνωσίας), της παλαιότητας των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού, καθώς και των επιπλέον αναγκών που θα δημιουργήσει η επικείμενη άφιξη περίπου 150 νέων ΕΠ.ΟΠ. Ταυτόχρονα, υποβλήθηκε στον αντιστράτηγο αναλυτικό υπόμνημα, που συνοδευόταν από παλαιότερα έγγραφα του Συλλόγου προς την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία.

“Στη συζήτηση που έγινε σε φιλικό και θερμό κλίμα, ο αντιστράτηγος Λαλούσης έδειξε ότι κατανοεί τα προβλήματα και είναι αλληλέγγυος και βρίσκεται κοντά στους εργαζόμενους, υποσχόμενος ότι στο μέτρο του δυνατού θα προσπαθήσει για την επίλυση των θεμάτων που του τέθηκαν. Στη συνέχεια, ο αντιστράτηγος Λαλούσης απένειμε στον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του Σωματείου μας το αναμνηστικό του Αρχηγού ΓΕΣ και η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε πνεύμα αμοιβαίας κατανόησης και συνεργασίας”, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.