Επίσημο: Αποχώρησαν όλες οι αγγλικές ομάδες από τη European Super League

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Οι πέντε από τις έξι ομάδες από την Αγγλία (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ, Τότεναμ, Άρσεναλ) ανακοίνωσαν την αποχώρηση τους από τη European Super League τα ξημερώματα της Τετάρτης (21/4). Ενώ το ίδιο αναμένεται να κάνει και η Τσέλσι τις επόμενες ώρες.

Τα όσα έγιναν από τη στιγμή που έγινε γνωστό πως ιδρύεται η ESL και οι αντιδράσεις που υπήρξαν σε όλο τον κόσμο αλλά και από τους ίδιους τους οπαδούς των ομάδων ανάγκασαν τους συλλόγους να σκεφτούν ξανά τη συμμετοχή τους και τελικά να αποσυρθούν.

Η ανακοίνωση της Λίβερπουλ αναφέρει:

“Η Λίβερπουλ μπορεί να επιβεβαιώσει ότι η συμμετοχή μας στα προτεινόμενα σχέδια για τη δημιουργία μιας ευρωπαϊκής Super League διεκόπη. Τις τελευταίες ημέρες, ο σύλλογος έχει λάβει αρκετές απόψεις από διάφορα βασικά ενδιαφερόμενα μέρη, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, και θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε για την πολύτιμη συμβολή τους”.

ΑΡΣΕΝΑΛ: “ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΟΣ ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ”

Η Άρσεναλ ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο της για το λάθος που έκανε ενώ στο λογαριασμό της στο twitter έγραψε: “Ως αποτέλεσμα των όσων μας είπατε και της ευρύτερης κοινότητας ποδοσφαίρου τις τελευταίες ημέρες αποχωρούμε από την Super League.Κάναμε ένα λάθος και ζητούμε συγγνώμη για αυτό”.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.