Δεν φαντάζεστε ποιος τον… σιγόνταρε

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο τ. περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας ανήρτησε στο fb το παρακάτω κείμενο, με σαφείς αιχμές κατά της κυβέρνησης και της νυν περιφερειακής Αρχής και δεν φαντάζεστε ποιος τον… σιγόνταρε, με σχόλιό του, κάτω από τη συγκεκριμένη ανάρτηση… Ο πρ. Αχαιός βουλευτής της ΝΔ Θανάσης Νταβλούρος:

ΑΠ. ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ:

Ζούμε το θέατρο του παραλόγου
Ανεβαίνουν τα κρούσματα και το ιικό φορτίο στην κοινότητα και εμείς ανοίγουμε την αγορά και όλα τα καταστήματα .
Κατεβαίνουν τα κρούσματα και εμείς κλείνουμε την αγορά και τις επιχειρήσεις.
Ανακοινώνουμε πομπωδώς το άνοιγμα των καταστημάτων και ταυτόχρονα διαχωρίζουμε και κρατούμε κλειστά τα καταστήματα λιανεμπορίου σε Αχαΐα , Θεσσαλονίκη και Κοζάνη.
Αντιδρούν οι πολίτες και οι φορείς και η κυβέρνηση θεωρεί ότι κλείνει την προσβολή και την αδικία στους τρείς νομούς με ένα ανεπαρκές επίδομα για τις ανάγκες των επιχειρήσεων.
Η χώρα μας παίρνει χρήματα από την Ευρώπη για την αντιμετώπιση της πανδημίας αλλά ελάχιστα δίνει για την ουσιαστική θωράκιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας.
Οι εμβολιασμοί στην περιφέρειά μας υπολείπονται κατά δύο ποσοστιαίες μονάδες από τους εθνικούς δείκτες εμβολιασμών. Το έχουμε αναδείξει, το γνωρίζουν, αλλά καμία απάντηση.
Η περιφέρεια περιορίζεται στη κοινή επιστολή για το επίδομα των 5.000 ευρώ αποζημίωσης για τις επιχειρήσεις αλλά παραμένει σιωπηλής μετά την ανακοίνωση του ποσού επιδότησης.
Όλοι γνωρίζουμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των επιχειρηματιών είναι μεταξύ 0 – 5 εργαζόμενοι και θα πάρουν το ελάχιστο ποσό των 1000 ευρώ .
Η κοροΐδα στον κόσμο της αγοράς συνεχίζεται.
Δυστυχώς, κύριοι, της κυβέρνησης και της περιφέρειας η κρίση βαθαίνει, η αναξιοπιστία μεγαλώνει και η κοινωνία όλο και απομακρύνεται από την αντιμετώπιση της πανδημίας και την έξοδο από την ύφεση και βαθιά οικονομική κρίση.
Το πολιτικό κόστος δεν μπορεί να είναι παντού μπροστά από τις αποφάσεις.
ΘΑΝ. ΝΤΑΒΛΟΥΡΟΣ
Οι αποφάσεις της κυβέρνησης έχουν και “παιδαγωγικό χαρακτήρα” για τα “απειθαρχα” παιδιά Απόστολε…… Τώρα ζητάει ευθύνες και από τους δικούς της περιφερειαρχες γιατί δεν δραστηριοποιούνται, λέει, στην καταπολέμηση της πανδημίας!!! Τι άλλο θα ακούσουμε……
Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.