Αντίο Μίλβα…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας του Δήμου Πατρέων Βίβιαν Σαμούρη, έγραφε, αρχές της δεκαετίας του 2000, στο φημισμένο τότε περιοδικό της πανελλήνιας εφημερίδας «Ο Κόσμος του Επενδυτή»… Δεν έγραφε, δε, μόνον άρθρα, αλλά έπαιρνε και συνεντεύξεις σε διάσημα  της εποχής πρόσωπα… Εξ ου και η ανάρτησή της στο fb, με αφορμή το θάνατο της σπουδαίας Ιταλίδας τραγουδίστριας Milva:

Αντίο Μίλβα…
Η Μίλβα ήταν, ίσως, η τελευταία ντίβα με τη σφραγίδα του χρόνου… Εκτός από μεγάλη ερμηνεύτρια η οποία κατόρθωνε με τη φωνή της να προκαλεί έντονα συναισθήματα σε ολόκληρες γενιές ήταν συγκλονιστική και σαν άνθρωπος για όποιον είχε την ευκαιρία να την δει και να μιλήσει μαζί της από κοντά.
Την αποχαιρετώ με μια συνέντευξη που μου είχε δώσει τον Οκτώβριο του 2003 για το περιοδικό «The -S-Magazine» ένθετο της εφημερίδας «Ο Κόσμος του Επενδυτή».
Η Μίλβα έζησε μια πλούσια μυθιστορηματική ζωή ανάλογη των τραγουδιών που ερμήνευε…
Υ.Γ. Η Μίλβα είχε έρθει στην Πάτρα τον Σεπτέμβριο του 2003 για μια συναυλία στο Αρχαίο Ωδείο μαζί με τον Θάνο Μικρούτσικο. Η φωτογραφία που βλέπετε είναι από την πρόβα πριν βγει στη σκηνή.
Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.