Αγρίνιο: Στο αυτόφωρο Πρόεδρος Συλλόγου για πολιτιστική εκδήλωση

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Μουσικός Όμιλος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου «Ιωσήφ Ρωγών» παρουσίασε σε τηλεοπτικό γύρισμα την μουσική παράσταση «Μουσική Πινακοθήκη του 1821» στο στο Μουσείο Ιστορίας και Τέχνης-Πινακοθήκη (Πλατεία Μπότσαρη).

Η εκδήλωση ήταν για τηλεοπτικό γύρισμα και δεν υπήρξε κάποιο κάλεσμα από τον σύλλογο ώστε να παρακολουθήσει ο απλός πολίτης. Με το πέρας της εκδήλωσης αστυνομικοί οδήγησνα τον Πρόεδρο του Ομίλου με αυτόφωρη διαδικασία στο αστυνομικό τμήμα Αιτωλίας στο Μεσολόγγι, όπου θα του απαγγελθούν οι κατηγορίες για την μη εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Σε επικοινωνία του onairnews.gr με τον Πρόεδρο του ομίλου κ. Νεκτάριο Ζησιμόπουλο τηλεφωνικά και όπως μας μετέφερε, βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα κρατούμενος και περιμένει να του απαγγελθούν οι κατηγορίες και το χρηματικό πρόστιμο το οποίο είναι 5,000 ευρώ.

Αστυνομικές πηγές μας ανέφεραν πως η εκδήλωση είχε περάσει το επιτρεπτό όριο της ώρας που είναι 21:00 και στην πλατεία υπήρχε κόσμος που παρακολουθούσε.

onairnews.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.