Αχαΐα: Συγκλονίζει η θεία του 17χρονου- “Θα μας μείνει το παιδί με κομμένα τα χέρια”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συγκλονισμένη είναι η οικογένεια του 17χρονου από το Βουπράσιο που τραυματίστηκε από βαρελότο και κινδυνεύει να χάσει τα δάχτυλά του. Μιλώντας στο MEGA η θεία του παιδιού περιγράφει την στεναχώρια και την πίκρα που έχουν πάρει οι συγγενείς του καθώς φοβούνται ότι ο 17χρονος θα έχει πλέον μεγάλο πρόβλημα για όλη του τη ζωή. 

«Λαχτάρα μόνο; Λαχτάρα που μας έμεινε το παιδί τώρα… Μην λέμε κουβέντες, έχουμε πολύ στεναχωρηθεί, έχουμε πολύ πικραθεί. Θα μας μείνει το παιδί με κομμένα τα χέρια.

Κάνανε αυτά που έχουν τα παιδιά και σκάνε στις εκκλησίες το πάσχα, από ότι ακούστηκε τα μαζέψανε όλα σε μια ποσότητα και εκεί που πήγαν να τα ανάψουνε του έσκασε στα χέρια αυτό το πράγμα…

Το παιδί είναι χτυπημένο στο δεξί του χέρι. Πολύ ααπό ότι μας είπανε, δεν είδαμε ό,τι μας λένε οι γιατροί. Του έχουν αφαιρεθεί τα τρία μεσαία δάχτυλα και είναι χτυπημένα. Να επανακολληθούν πάλι αλλά δεν βρήκαν.

Φαίνεται το κράταγε τόσο πολύ το παιδί στο χέρι που του έκανε τέτοιο σκάσιμο, το διέλυσε, δεν του άφησε κάτι να βρεθεί.», είπε μεταξύ άλλων η θεία του μιλώντας στο MEGA.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.