Βίντεο: Η βιογραφική ταινία του χαρισματικού Τζον Μπελούσι με ανέκδοτο υλικό

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αδημοσίευτες φωτογραφίες, κασέτες που ηχογραφήθηκαν λίγο πριν από τον θάνατό του και έρχονται για πρώτη φορά στο προσκήνιο, επιστολές (μεταξύ άλλων προς τη γυναίκα του, με την οποία είχαν γνωριστεί όταν ήταν πιτσιρίκια στο Σικάγο) και οικιακές ταινίες φωτίζουν τη συναρπαστική προσωπικότητα του Τζον Μπελούσι, ο οποίος πρόλαβε να γίνει μια από τις πιο αναγνωρίσιμες περσόνες της Αμερικής προτού καν τριανταρίσει.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας του και αφότου μίλησε με πολλούς ανθρώπους οι οποίοι γνώριζαν τον Μπελούσι, ο Κάτλερ ανακάλυψε μία σειρά ηχοηγραφημένων συνεντεύξεων που ήταν μέσα σε κουτιά στο υπόγειο του σπιτιού όπου ζούσε με την γυναίκα του, Τζούντι, τις οποίες, όπως έχει πει, δεν είχε ακούσει ποτέ κανείς.

Για τον Τζον Μπελούσι μιλούν μεταξύ άλλων ο αδελφικός του φίλος Νταν Ακρόιντ, η καλή του φίλη Κάρι Φίσερ, ο Τσέβι Τσέις και ο Τζον Λάντις. 

Ένα ντοκιμαντέρ που εξερευνά τη ζωή ενός υπέρλαμπρου σταρ, ο οποίος έκλεψε την καρδιά των Αμερικανών, την ίδια στιγμή που το σκοτάδι του εθισμού καραδοκούσε στα παρασκήνια.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.