Βίντεο: Η Sarah Harding, περιγράφει την άνιση μάχη της με τον καρκίνο, συγκλονίζοντας το κοινό

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η 39χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός, Sarah Harding, που διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού τον Αύγουστο 2020, έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση που αφορά την ζωή της.

Όπως αποκάλυψε η ίδια σε βιβλίο της, η ασθένεια εξαπλώθηκε τώρα σε άλλα μέρη του σώματός της και αναφέρει πως η γιατροί της είπαν ότι τα Χριστούγεννα του 2020 ήταν τα τελευταία της.

Συγκεκριμένα, σε ένα απόσπασμα που δημοσιεύτηκε στους Times από το βιβλίο της σταρ του συγκροτήματος Girls Aloud, με τίτλο “Hear me out”, η Sarah γράφει: «Τον Δεκέμβριο ο γιατρός μου είπε ότι τα Χριστούγεννα που θα έρχονταν θα ήταν πιθανώς τα τελευταία μου».

Σε κάποιο σημείο η τραγουδίστρια αναφέρει ότι πλέον δεν την ενδιαφέρει να κάνει διάγνωση, αλλά να μην πονάει, ενώ τόνισε ότι «προσπαθεί να ζει και να απολαμβάνει το κάθε δευτερόλεπτο, όσο κρατήσει αυτό».

Σύμφωνα με το BBC, αναφέρει σε άλλο σημείο του βιβλίου της: «Είμαι απλώς ευγνώμων που ξυπνάω κάθε μέρα και ζω τη ζωή μου όσο καλύτερα μπορώ γιατί τώρα ξέρω πόσο πολύτιμη είναι. Για λίγο, φαινόταν ότι οι χημειοθεραπείες λειτουργούσαν, αλλά μια μεταγενέστερη σάρωση μαγνητικής τομογραφίας αποκάλυψε έναν άλλο όγκο. Δεν θέλω μια ακριβή πρόγνωση. Δεν ξέρω πόσοι μήνες μου έμειναν. Δεν ξέρω γιατί κάποιος θα το ήθελε αυτό. Η άνεση και η, όσο το δυνατόν με λιγότερο πόνο, ζωή είναι το πιο σημαντικό για μένα τώρα. Ποιος ξέρει; Ίσως να σας εκπλήξω, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα τώρα».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.