Βίντεο: Πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής φυλακίστηκε για βιασμό γυναίκας σε τουαλέτα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Αλχάι Σεσάι, 22 ετών, επιτέθηκε στη γυναίκα σε ένα κλαμπ του Βόρειου Λονδίνου, αφού την ανάγκασε να μπει στην τουαλέτα και σήμερα έγινε γνωστή η ποινή του: 10 χρόνια φυλάκισης.

Ο πρώην παίκτης της εθνικής ομάδας της Σιέρα Λεόνε παγίδευσε επίσης μια άλλη γυναίκα σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης του Μπρίστολ και προσπάθησε να τη βιάσει το 2019.

Ο Σεσάι, ο οποίος έπαιξε στη Bristol City, συνελήφθη αφού κατάφερε να ξεφύγει και να ενεργοποιήσει τον συναγερμό. Ο 22χρονος καταδικάστηκε για βιασμό και δύο απόπειρες εναντίον δύο γυναικών.

Ο 22χρονος κρίθηκε επίσης αθώος για δεύτερη κατηγορία βιασμού μετά από δίκη στο δικαστήριο του Bristol Crown.

Εντάχθηκε στην Ακαδημία της πόλης του Μπρίστολ το 2017 και συνέχισε να δίνεται δανεικός σε διάφορες ομάδες εκτός πρωταθλήματος πριν τελικά μείνει ελεύθερος.

Κατά την ακρόαση σήμερα, ο δικαστής δήλωσε ότι ο κατηγορούμενος ήταν «βιαστής» και ένα «σεξουαλικό αρπακτικό»

Είπε ότι χρησιμοποίησε τη γοητεία του για να γίνει ελκυστικός για τις γυναίκες, τις οποίες είχε θέσει ως στόχο, ενώ πρόσθεσε ότι οι ενέργειές του είχαν επηρεάσει σημαντικά και τα δύο θύματα και το ένα υπέστη σοβαρή ψυχολογική βλάβη.

Ο Σεσάι συνελήφθη στις 11 Ιουλίου 2019 μετά από ένα περιστατικό στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Mbargo, στο τρίγωνο του Μπρίστολ, αφού παγίδευσε μια γυναίκα σε μια καμπίνα τουαλέτας και προσπάθησε να τη βιάσει.

Το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα δείχνει τον Σεσάι να μπαίνει στις τουαλέτες του νυχτερινού κέντρου διασκέδασης, προτού γυρίσει το πρόσωπό του στην κάμερα.

Το θύμα κατάφερε να ξεφύγει με τη βοήθεια φίλων της και του προσωπικού του μαγαζιού. Στη συνέχεια, κάλεσε την αστυνομία, η οποία προσήλθε στο σημείο και συνέλαβε τον δράστη επιτόπου.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.