Βίντεο: Κράξιμο στην… Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για τις διακοπές στην Αράχωβα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

 

Στον Παρνασσό μαζί με τον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο βρίσκεται η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η γνωστή παρουσιάστρια ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο από τις όμορφες στιγμές που ζει, κάτι που όπως αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο «Happy Day», είχε ως αποτέλεσμα να δεχθεί καταιγισμό αρνητικών σχολίων στο instagram που κανει διακοπές, εν μέσω πανδημίας.

Έτσι αποφάσισε να απενεργοποιήσει τα σχόλια στο instagram. «Δεν προκαλεί;» είπε ο Κώστας Φραγκολιάς, με τον Δημήτρη Παπανώτα να σχολιάζει με ιδιαίτερο καυστικό τρόπο: «Επειδή θέλει να γίνει influencer, βλέπω ένα τέχνασμα της Κωνσταντίνας. Βλέπουμε φωτογραφίες και βίντεο. Στα βίντεο δεν είναι η Κωνσταντίνα. Τι σου λέει αυτό; Ότι στις φωτογραφίες έχει πέσει ρετούς, ενώ στα βίντεο δεν μπορεί».

Για να προσθέσει ο Φραγκολιάς: «Όταν η μισή Ελλάδα δεν μπορεί να ταξιδέψει… Το θέμα είναι ότι η Κωνσταντίνα μπορεί να πάει στην Αράχοβα και εγώ κάθομαι εδώ και έχω λαλήσει. Δεν μπορούμε να παίξουμε μπάλα, να πάμε να φάμε σαν άνθρωποι, έχω παίξει 15 μπιρίμπες».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.