Βίντεο: Κατάθεση ψυχής από τον Σταύρο Τζώρτζογλου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

 

Ο Στράτος Τζώρτζογλου ήταν ο πρώτος παίκτη του νέου ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1, η «Φάρμα». Ο γνωστός ηθοποιός, μάλιστα, επέλεξε να προχώρησε σε μια εξομολόγηση ψυχής εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους είπε το μεγάλο «ναι» για να επιστρέψει στη φύση.

Πιο συγκεκριμένα μεταξύ άλλων, ο Στράτος Τζώρτζογλου σημείωσε: «Ένα ταξίδι στο παρελθόν κάνω με τη Φάρμα γιατί θα μπω ξανά στις πρώτες μνήμες της παιδικής μου ηλικίας. Το γεγονός ότι δεν θα έχω φως με κάνει να πάω όχι πολύ μακριά… Ήταν μια εποχή που δεν είχα να πληρώσω το ηλεκτρικό. Παρόλο που ήμουν ο Τζωρτζογλου και έβγαινα έξω και με σταματούσε ο κόσμος, έδινα αυτόγραφα, την ίδια στιγμή στο σπίτι μου για τέσσερις μήνες ήταν κομμένο το ρεύμα».

«Πολλές φορές έχω καθίσει και έχω πάρει απαντήσεις από τη σιωπή του δάσους» παραδέχθηκε, ακόμα, ο ηθοποιός. «Θα φορέσω την φανέλα με το… νούμερο 9 και όπως ο Μπιλ Σερέτης έβαλε γκολ στο 90′, έτσι θα το κάνω και γω. Ή θα προσπαθήσω να το κάνω γιατί θέλω να ξέρω… τι θα γίνει, θα με γουστάρει στο τέλος η χωριάτισσα;».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.