Βίντεο: Ήθελαν… σέλφι, αλλά τους έστρωσε στο κυνήγι

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σοκ έχει προκαλέσει το βίντεο που κάνει τον γύρο του κόσμου, όταν ελέφαντας πήρε στο «κυνήγι» πατέρα με την δύο χρονών κόρη του, οι οποίοι προσπάθησαν να βγάλουν σέλφι μαζί του, στον ζωολογικό κήπο του Σαν Ντιέγκο.

Όπως φαίνεται και στις εικόνες, ο πατέρας κρατώντας το παιδί στην αγκαλία παραβίασε τον χώρο φύλαξης του ζώου, μην έχοντας φανταστεί τι θα ακολουθούσε.

Ο συμπαθέστατος ελέφαντας δεν χάρηκε καθόλου από τους απρόσκλητους επισκέπτες και κινήθηκε απειλητικά εναντίον τους. Μόλις ο πατέρας τον είδε να τρέχει κατά πάνω τους, προσπάθησε να βγει από την περιφραγμένη περιοχή, αλλά από μία λάθος κίνηση έπεσε από τα χέρια του το δύο χρονών κοριτσάκι. Πανικόβλητος την απομάκρυνε την τελευταία στιγμή, πριν προλάβει το τεράστο θηλαστικό να την τραυματίσει.

Όμως τα προβλήματα για τον πατέρα της μικρής, είχαν μόλις αρχίσει.

Η αστυνομία συνέλαβε τον Χοσέ Μανουέλ Νάβαρετ, για παραμέληση και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και επέβαλε το ποσό των 100.000 δολαρίων (83.700 ευρώ) ως εγγύηση για την αποφυλάκιση του έως την ημέρα της δίκης η οποία ορίστηκε για τις 30 Μαρτίου.

Το δύο χρονών κοριτσάκι αποχώρησε από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής συνοδευμένο από την μητέρα του.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.