Βίντεο: Ηλικιωμένος Κρητικός οδηγούσε ανάποδα σε εθνική οδό σκορπώντας τον τρόμο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ένας ηλικιωμένος στην Κρήτη, οδηγούσε ανάποδα στον ΒΟΑΚ. Σύμφωνα με το zarpanews.gr, οι οδηγοί που κινούνταν το πρωί της Δευτέρας στο ΒΟΑΚ, είδαν ξαφνικά μπροστά τους τον οδηγό ενός ΙΧ να κινείται με μεγάλη ταχύτητα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση από τις Μουρνιές προς τη Σούδα, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο.

Ένας άλλος οδηγός, είναι εκείνος που οδηγούσε σχεδόν παράλληλα με τον επικίνδυνο οδηγό και ειδοποίησε την αστυνομία.

«Οι οδηγοί που κινούνταν στο ρεύμα από Σούδα προς Μουρνιές και έβλεπαν ξαφνικά μπροστά τους ένα αυτοκίνητο να κατευθύνεται κατά πάνω τους, πάθαιναν σοκ. Πατούσαν κόρνες, άναβαν τα φώτα, έκαναν νοήματα στον ηλικιωμένο οδηγό αλλά δυστυχώς εκείνος συνέχιζε την ανάποδη πορεία του. Ευτυχώς που δεν πέρασε την ώρα εκείνη κάποια μηχανή. Άγιο είχαν και ο ηλικιωμένος και οι υπόλοιποι οδηγοί», ανέφερε ο οδηγός που ειδοποίησε την αστυνομία.

Μάλιστα ο παραβάτης οδηγός μπήκε αντίθετα και στον κόμβο της Σούδας και εκεί σταμάτησε η τρελή πορεία του, καθώς ήρθε τετ-α-τετ με τον οδηγό ενός φορτηγού. Σε εκείνο το σημείο τον εντόπισε και το πλήρωμα του περιπολικό της τροχαίας του ΒΟΑΚ και του βεβαίωσε παράβαση για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν Χανιώτη ηλικίας 71 ετών.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.