Βίντεο: Το απόλυτο χάος στο σύστημα Υγείας της Βραζιλίας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

 

Θα ήταν υπερβολή να ισχυριστεί κανείς ότι η Βραζιλία και το σύστημα υγεία της έχουν καταρρεύσει λόγω της πανδημίας του κορονοϊού; Μάλλον όχι, είναι η απάντηση.

Ειδικά αν δει τα video που έφερε στο φως της δημοσιότητας ο ανταποκριτής του CNN στη χώρα, ίσως το συμπέρασμα να είναι πιο απόλυτο και να καταλήξει στο ότι η κατάσταση είναι εκτός κάθε ελέγχου.

Μετά το 1:30 του video που θα δείτε πιο κάτω, 12 ασθενοφόρα περιμένουν στο πάρκινγκ νοσοκομείου στο Σάο Πάολο. Περιμένουν έχοντας μέσα ασθενή διότι στο νοσοκομείο δεν υπάρχουν κρεβάτια. Ετσι μέχρι να ελευθερωθεί κρεβάτι, το ασθενοφόρο μετατρέπεται σε πρόχειρη νοσοκομειακή κλίνη με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Εν συνεχεία, πλάνο από άλλο νοσοκομείο της Βραζιλίας δείχνει ότι το νοσηλευτικό προσωπικό εφευρίσκει απίστευτους τρόπους έτσι ώστε να κρατά διασωληνωμένους όλους τους ασθενείς.

Στο πλάνο θα δείτε ότι το οξυγόνο συνδέεται με πρόχειρη σύνδεση από παράθυρο σε παράθυρο και με τρόπο σύνδεσης αυτοσχέδιο.

Την Πέμπτη η Βραζιλία κατέγραψε πάνω από 100.000 νέα κρούσματα. Ο συνολικός αριθμός ανθρώπων που έχουν πεθάνει είναι 303.462. Κάθε άλλο σχόλιο είναι περιττό…

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.