Βίντεο: Η τεχνολογία έρχεται να δώσει λύση σε έναν από τους μεγαλύτερους αντρικούς εφιάλτες

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σύμφωνα με την Ιταλική Εταιρεία Ανδρολογίας, η πρόωρη εκσπερμάτωση συνδέεται με πάνω από  4 εκατομμύρια άντρες παγκοσμίως, ηλικίας μεταξύ 18 και 60 ετών. Δηλαδή μιλάμε για περίπου το 25 με 30% του αντρικού πληθυσμού. Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν ότι πρόκειται για ένα πρόβλημα που δεν αφορά κάποιους λίγους, αλλά έναν σημαντικά μεγάλο αριθμό ανθρώπων.

Μία ισπανική startup από τη Σεβίλλη αποφάσισε να συνδράμει με τον δικό της τρόπο στην αντιμετώπιση του πιο συνηθισμένου προβλήματος που αντιμετωπίζουν οι άντρες στο κρεβάτι. Δημιούργησε ένα βιντεοπαιχνίδι που υπόσχεται να προσφέρει πολύτιμη βοήθεια σε εκείνους που υποφέρουν από πρόωρη εκσπερμάτωση.

Το Myhixel Play είναι ένα video game app που συνδέεται με μία συσκευή, η οποία εμφανισιακά μοιάζει με βάζο. Στην πραγματικότητα όμως είναι ένα είδος γαντιού για το πέος, που θερμαίνεται και εκπέμπει απαλές και σταθερές δονήσεις.

Πώς επιτυγχάνεται το game over στην πρόωρη εκσπερμάτωση

Στο video game που είναι συνδεδεμένο στη συσκευή ο παίκτης καλείται να περάσει από οκτώ πίστες και να αντιμετωπίσει οκτώ πλανήτες. Για παράδειγμα, ο πρώτος ονομάζεται Κρόνος, που στα αρχαία ελληνικά σημαίνει χρόνος. Καθόλου τυχαίο όνομα.

Εκτός όμως από τις πίστες, το παιχνίδι περιλαμβάνει την παρακολούθηση εκπαιδευτικών βίντεο, αλλά και τον αυνανισμό. Σκοπός του άλλωστε είναι να μάθει σταδιακά στον χρήστη να διατηρεί τον έλεγχο της στύσης και του οργασμού του κατά τη διάρκεια της διείσδυσης με έναν πιο fun και λιγότερο αγχωτικό τρόπο. Γι’ αυτό και καταγράφει την πρόοδο μετά από κάθε συνεδρία, δηλαδή μετά από κάθε φορά που μπαίνει για να παίξει. Να σημειωθεί εδώ ότι το app τηρεί αυστηρά απόλυτη εχεμύθεια, έχοντας διαμορφώσει το δικό της «ιατρικό» απόρρητο.

«Δεδομένου ότι μόνο το 20% των αντρών που πάσχουν από πρόωρη εκσπερμάτωση ζητούν επαγγελματική βοήθεια, πήραμε την απόφαση να προσεγγίσουμε το υπόλοιπο 80%. Δημιουργήσαμε μία σοβαρή λύση, που δημιουργήθηκε από ειδικούς σεξουαλικής υγείας, για ένα σοβαρό πρόβλημα που δεν αφήνει τους άντρες να απολαύσουν το σεξ. Και όλο αυτό προσπαθήσαμε να το προσεγγίσουμε με τον παιχνιδιάρικο και χαλαρό τρόπο Το άγχος εξάλλου δεν βοήθησε ποτέ κανέναν», υπογραμμίζει η Patricia López Trabajo, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Fleshlight. Πρόκειται για ένα από τα διασημότερα brands στον κόσμο με sex toys, στο οποίο απευθύνθηκε η ισπανική startup για τη δημιουργία του Myhixel Play.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.