Το τρέιλερ της ταινίας «Ο Άνθρωπος του Θεού»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Feelgood Entertainment έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο τρέιλερ της αγγλόφωνης ταινίας «Ο Άνθρωπος του Θεού», σε σκηνοθεσία Γιελένα Πόποβιτς για τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου, τον οποίον ενσαρκώνει ο Άρης Σερβετάλης.

Πέραν του Σερβετάλη, παίζουν οι διεθνείς Μίκι Ρουρκ και Αλεξάντερ Πετρόφ και οι Έλληνες ηθοποιοί Χρήστος Λούλης, Καριοφυλλιά Καραμπέτη, Νικήτας Τσακίρογλου, Γιάννης Στάνκογλου, Τάνια Τρύπη, Μαρθίλια Σβάρνα, Ιερώνυμος Καλετσάνος, Γιάννης Αναστασάκης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Βασίλη Κουκαλάνι, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Μιχάλης Μητρούσης, Μιχάλης Οικονόμου, Τόνια Σωτηροπούλου, Κορίνα-Άννα Γουγούλη, Μάνος Γαβράς, Σαράντος Γεωγλερής, Παναγιώτης Μαρίνος.

Η ταινία, τα γυρίσματα της οποίας έγιναν στην Ελλάδα, σε Αθήνα, Λαύριο και Αίγινα, έχει στη μουσική την υπογραφή του βραβευμένου -και επί σειρά συνεργάτη του αείμνηστου Πολωνού σκηνοθέτη Κριστόφ Κισλόφσκι- συνθέτη Ζμπίγκνιεφ Πράισνερ.

Σύνοψη

Η δημοτικότητα του Νεκτάριου Κεφάλα, Μητροπολίτη Πενταπόλεως, προκαλεί τη ζήλια των κληρικών στην Αλεξάνδρεια.

Από φόβο ότι θα γίνει ο επόμενος Πατριάρχης Αιγύπτου, ο κλήρος τον δυσφημίζει με αποτέλεσμα να του στερήσουν την ιερατική του ιδιότητα και να τον εξορίσουν από την Αίγυπτο.

Στην Αθήνα πια, χάρη στην εξελιγμένη παιδαγωγική του τακτική γίνεται ξακουστός και κοσμαγάπητος και την ίδια εποχή επιδίδεται σε σπουδαίο συγγραφικό έργο.

Όμως ο φόρτος εργασίας τον καταπονεί και αποφασίζει να αποσυρθεί στην Αίγινα. Ξαναχτίζει ένα ερειπωμένο μοναστήρι με τα ίδια του τα χέρια και χάρη στη φήμη του το μοναστήρι μεγαλώνει.

Η Mονή όμως δεν αναγνωρίζεται ποτέ, ενώ ο Άγιος Νεκτάριος κατηγορείται άδικα για ανηθικότητα. Στο Αρεταίειο νοσοκομείο λίγο πριν το τέλος του, θα κάνει το τελευταίο του θαύμα.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες όταν ανοίξουν.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.