Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του παράγοντα κολύμβησης που ασελγούσε σε ανήλικες

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ύστερα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, αυτά είναι τα στοιχεία ταυτότητας του ανθρώπου που κατηγορείται για το βιασμό 10χρονων αθλητριών κολύμβησης. Η ασκηθείσα σε βάρος του ποινική δίωξη, του άνδρα που συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Πρόκειται για τον Θεοχάρη Ασημακόπουλο του του Ιωάννη και της Ιωάννας, γεννηθέντα την 12-4-1947 στο Περιστέρι Αττικής.

Δείτε τα στοιχεία και φωτογραφίες του εδώ

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για:

1. Γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν έχει συμπληρώσει τα δώδεκα έτη και που συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη, αλλά όχι τα δεκατέσσερα έτη, κατ’ εξακολούθηση,

2. Κατάχρηση ανηλίκου με παθούσα που δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη και που συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη αλλά όχι τα δεκατέσσερα έτη, κατ’ εξακολούθηση,

3. Βιασμό,

4. Παράνομη κατοχή όπλων

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορούμενου, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων σε βάρος απροσδιορίστου εισέτι αριθμού ανηλίκων παθόντων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476270 του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ο 74χρονος που είναι παράγοντας κολύμβησης, φέρεται να κακοποιούσε δύο δεκάχρονα κορίτσια, επί δύο χρόνια.

Ο άνδρας συνελήφθη και προφυλακίστηκε μετά την καταγγελία δυο 17χρονων (σήμερα) κοριτσιών πως πριν από χρόνια τις κακοποιούσε σεξουαλικά. Στην κατοχή του, βρέθηκε και πορνογραφικό υλικό.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.