Σχηματάρι: Μεγάλες διαστάσεις πήρε η φωτιά στο εργοστάσιο – Με εγκαύματα ο ιδιοκτήτης

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει η φωτιά στο εργοστάσιο ανακύκλωσης στο Σχηματάρι Βοιωτίας, κατά την οποία έπαθε εγκαύματα στα χέρια και ο ιδιοκτήτης του.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, λίγο μετά τις 16.00 στο εργοστάσιο που βρίσκεται στον κόμβο Σχηματαρίου, στον Περιφερειακό δρόμο προς Χαλκίδα και λόγω των εύφλεκτων υλικών εξαπλώθηκε γρήγορα σε όλο το κτίριο, που καίγεται απ’ άκρη σε άκρη, ενώ προβλήματα δημιουργεί και ο πυκνός μαύρος καπνός που έχει δημιουργηθεί από τα καιόμενα υλικά.

Στο σημείο πήγαν αρχικά 15 πυροσβέστες με επτά οχήματα, οι οποίοι βρήκαν εκεί τον ιδιοκτήτη, που έχει εγκαύματα στα χέρια και παρελήφθη πριν από λίγο από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

Μάλιστα, σύμφωνα με το Evima, υπάρχουν πληροφορίες και για άλλους δύο τραυματίες, που επίσης μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Στην πυρκαγιά επιχειρούν ακόμα και υδροφόρες του δήμου, καθώς και μηχανήματα, ενώ πηγαίνουν και ενισχύσεις.

Παράλληλα, με εντολή του Αρχηγού της Πυροσβεστικής, αντιστράτηγου Στέφανου Κολοκούρη, πηγαίνει στην πυρκαγιά κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού που θα διερευνήσει τα αίτια.

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική δεν κινδυνεύει κάποιο άλλο κτίριο γύρω από το φλεγόμενο εργοστάσιο.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.