Ποια είναι η Αναστασία Ζαννή που έψαλε τον Εθνικό Υμνο, στην έπαρση της σημαίας στην Ακρόπολη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η ελληνική σημαία υψώθηκε στην Ακρόπολη και από τον ναό του Παρθενώνα αντήχησε σε ολόκληρη τη χώρα ο Εθνικός Υμνος, τραγουδισμένος από τη φωνή της σοπράνο Αναστασίας Ζαννή.

Η έπαρση της γαλανόλευκης πραγματοποιήθηκε παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη. Το ΓΕΕΘΑ, το οποίο είχε αναλάβει την ευθύνη της διοργάνωσης της εκδήλωσης, προσκάλεσε την Ελληνίδα σοπράνο προκειμένου να ερμηνεύσει το Ύμνο εις την Ελευθερία, συνοδευόμενη από τη στρατιωτική μπάντα, με κορυφαίους μουσικούς από όλα τα Σώματα Στρατού, παρουσία της προεδρικής φρουράς.

Ποια είναι η σοπράνο Αναστασία Ζαννή
Η Αναστασία Ζαννή επέστρεψε στην Ελλάδα μετά από 7 χρόνια διαμονής στη Νέα Υόρκη.

Η Ελληνίδα σοπράνο πέρασε πριν από 17 χρόνια από το ριάλιτι μουσικής του ANT1, Fame Story, ως συμμαθήτρια του Γιώργου Λιανού και των λοιπών συμμετεχόντων στην εκπομπή. Στη συνέχεια η σοπράνο Αναστασία Ζαννή εκπροσώπησε με το τραγούδι της την Ελλάδα σε μεγάλα θεσμικά, καλλιτεχνικά και αθλητικά γεγονότα, ενώ χαίρει της εκτίμησης και του σεβασμού ανθρώπων που δεν είναι εξοικειωμένοι με τη μουσική της χώρας μας.

Στο ενεργητικό της έχει μια sold out συναυλία στο ιστορικό Carnegie Hall στο Μανχάταν, αλλά και στο Keyaki Hall στο Τόκιο, ενώ βρέθηκε στην Τελετή Έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Καναδά και το Φεστιβάλ του UCLA για τα Special Olympics του Λος Άντζελες, με σπουδές τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Βασιλική Ακαδημία του Λονδίνου.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.