Πάτρα: Στο αυτόφωρο σήμερα οι 4 διοργανωτές του κορωνοπάρτι στο Μιντιλόγλι

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Δικάσιμος στο αυτόφωτο σήμερα για τους τέσσερις διοργανωτές στο κορωνοπάρτι του Μιντιλογλιου στην Πάτρα.

Οι «4» συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Κυριακής, μετά από έφοδο της ΕΛ.ΑΣ σε οικοδομή στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου στο Μιντιλόγλι.

Στους διοργανωτές αλλά και στους συμμετέχοντες επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα πρόστιμα, ενώ ένας από τους συλληφθέντες κι ένας που αναζητείται φέρονται να είχαν εμπλοκή και στο πάρτι της Οβρυάς.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, «οι τέσσερις άνδρες, είχαν διοργανώσει κοινωνική εκδήλωση (πάρτι), όπου διασκέδαζαν ως προσκεκλημένοι, 93 άτομα, παραβιάζοντας τα μέτρα για την πρόληψη της διασποράς του κορωνοϊού (covid-19). Επιπλέον, βεβαιώθηκαν, στους τέσσερις άνδρες και σε έναν ακόμα άνδρα – διοργανωτή, ο οποίος τράπηκε σε φυγή και αναζητείται, διοικητικά πρόστιμα, συνολικού ύψους 19.000 ευρώ, ενώ στους 93 θαμώνες επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα, συνολικού ύψους 27.900 ευρώ. Επισημαίνεται ότι ο ένας από τους συλληφθέντες και ο άνδρας διοργανωτής που αναζητείται, είχαν συλληφθεί την 8-3-2021 για διοργάνωση ακόμα ενός πάρτι στην Πάτρα με τη συμμετοχή περισσότερων από 40 προσκεκλημένων».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.