Πάτρα: Ετοιμάζουν καρναβαλικά… κορονοπάρτι – Σε επιφυλακή η ΕΛ.ΑΣ.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ολοένα και φουντώνουν οι πληροφορίες για πατρινούς που το βράδυ του Σαββάτου ή της Κυριακής οργανώνουν σε σπίτια, στα προάστια των Πατρών, καρναβαλικά πάρτι… πολλών προσκεκλημένων.

Η Αστυνομία είναι ήδη ενήμερη και βρίσκεται σε αυξημένη ετοιμότητα, αξιοποιώντας όλες τις πληροφορίες που έχει στη διάθεσή της για να προλάβει οποιαδήποτε τέτοια ενέργεια, που θα έθετε σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές του tempo24.news, τις τελευταίες ώρες στο Αστυνομικό Μέγαρο της οδού Ερμού, έφτασε η πληροφορία για ένα μεγάλο και καλά οργανωμένο καρναβαλικό… κορονοπάρτι που ετοιμάζεται για την Κυριακή.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει βρεθεί ο χώρος, που είναι εξοχική βίλα σε προάστιο της Πάτρας και μάλιστα ότι το κέφι… θα ανάψει με καλεσμένη πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια.

Πρόκειται για ένα από τα πολύ μεγάλα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας και έχει προσκληθεί να είναι είτε δια ζώσης, είτε διαδικτυακά.

Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι προσκλήσεις στους καλεσμένους έχουν γίνει κυρίως τηλεφωνικά και με την υπόσχεση για πλήρη εχεμύθεια.

Ο διοργανωτής φαίνεται να μην έχει πρόβλημα να πληρώσει τις… 3.000 ευρώ του προστίμου, αλλά αν η αστυνομία μεταβεί στο σημείο και το πάρτι χαλάσει!

Μένει να αποδειχτεί αν τελικά το πάρτι θα γίνει ή αν η πληροφορία είναι ¨ράδιο αρβύλα”…

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.