Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία»: Εισαγγελική έρευνα για υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ερευνα διεξάγεται για καταγγελίες περί σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».
Σύμφωνα με πληροφορίες έχει ξεκινήσει έρευνα για τραυματιοφορέα του νοσοκομείου, έπειτα από καταγγελία συναδέλφου του για ανάρμοστες πράξεις, σεξουαλικού περιεχομένου, σε βάρος ανήλικων παιδιών.

Έχει γίνει Ένορκη Διοικητική Εξέταση στο νοσοκομείο και όπως αναφέρει το πόρισμα -σύμφωνα με το δημοσίευμα- υπάρχουν σοβαρότατες ενδείξεις για αυτή την ανάρμοστη συμπεριφορά από τον εργαζόμενο στο Νοσοκομείο Παίδων. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος εργαζόμενος έχει τεθεί σε αναστολή από την περασμένη Πέμπτη και σήμερα -Τετάρτη 3 Μαρτίου- εξετάζει το θέμα το Πειθαρχικό Συμβούλιο.
Όταν ολοκληρωθεί το Πειθαρχικό Συμβούλιο, οι φάκελοι μαζί με την ΕΔΕ θα διαβιβαστούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Το υπουργείο Υγείας είναι ενήμερο για το θέμα και, όπως τονίζουν, δεν υπάρχει καμία ανοχή σε τέτοια περιστατικά.

Εισαγγελική έρευνα για την υπόθεση

Εισαγγελική έρευνα διατάχθηκε για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία.
Πιο αναλυτικά διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση διατάχθηκε με αφορμή δημοσιεύματα του Τύπου που κάνουν λόγο για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος δύο ανήλικων παιδιών στο Παίδων «Αγία Σοφία» από εργαζόμενο.

Η προϊσταμένη της εισαγγελίας έδωσε εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας προκειμένου να διερευνηθεί εάν  έχουν τελεστεί αξιόποινες πράξεις προσβολής της γενετήσιας ελευθερίας σε βάρος των ανηλίκων.

Το θέμα αποκαλύφθηκε χθες και είναι σε εξέλιξη έρευνα για τραυματιοφορέα του νοσοκομείου έπειτα από καταγγελία συναδέλφου του για ανάρμοστες πράξεις σεξουαλικού περιεχομένου σε βάρος ανήλικων παιδιών.

Ήδη έχει γίνει Ένορκη Διοικητική Εξέταση στο νοσοκομείο και υπάρχουν σοβαρότατες ενδείξεις για αυτή την ανάρμοστη συμπεριφορά από τον εργαζόμενο στο νοσοκομείο Παίδων.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.