Το νερό,ο απόλυτος σύμμαχος ομορφιάς

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το μεγαλύτερο μυστικό ομορφιάς το έχουμε όλες στο σπίτι και δεν χρειάζεται να ξοδέψουμε μια περιούσια για να το αποκτήσουμε. Ποιο είναι αυτό; Το νερό! Ενυδατώνει, καθαρίζει και δροσίζει. Με λίγα λόγια και δίχως υπερβολή αυτό το διαφανές φυσικό στοιχείο, είναι ο απόλυτος σύμμαχος ομορφιάς και υγείας. Σύμφωνα με μια έρευνα που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό «International Journal of Cosmetic Science», αποδείχθηκε ότι 9 ποτήρια νερό ημερησίως μπορούν να αυξήσουν την πυκνότητά της επιδερμίδας, να μαλακώσουν τις ρυτίδες και να συμβάλουν στην καλή κυκλοφορία του αίματος.

Καταλαβαίνεις και εσύ, λοιπόν, ότι το νερό είναι το απόλυτο ελιξίριο για την επιδερμίδα μας και όχι μόνο. Όταν καταναλώνουμε την επιθυμητή ποσότητα, αυτό συμβάλει στην όψη νεότητας προσδίδει φρεσκάδα και σφριγηλό αποτέλεσμα. Το νερό προσφέρει λάμψη ακόμα και τα μαλλιά μας.

Επιπλέον σε μια ακόμα ερεύνα που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον, στην οποία συμμετείχαν 130 γυναίκες, επιβεβαιώθηκε ξανά η ευεργετική δράση που έχει το νερό στην επιδερμίδα και στην σιλουέτα μας. Όλες οι συμμετέχουσες ήταν μεταξύ 20-45 ετών και κατανάλωσαν δέκα ποτήρια νερό ημερησίως για διάστημα 4 εβδομάδων. Ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Η επιδερμίδα τους έδειχνε 13 χρόνια νεότερη από την πραγματική τους ηλικία. Όταν το ακούς αυτό, καταλάβεις πόσο μαγική είναι επίδραση του νερού. Ωστόσο, πέρα από την εξωτερική εμφάνιση το νερό μας προσφέρει και εσωτερική ομορφιά. Είναι λιποδιαλυτής και βοηθάει στην σωστή λειτουργία του μεταβολισμού μας. Όταν ο οργανισμός μας ενυδατώνεται σωστά αυτόματα τονώνεται και η λειτουργία σημαντικών οργάνων-ήπαρ, έντερο, νεφρά-, και κατά αυτό το τρόπο επιτυγχάνεται η αποβολή των τοξινών

Πώς θα ενυδατώσεις σωστά την επιδερμίδα σου σε καθημερινή βάση;
Το πρώτο και σημαντικότερο που έχεις να κάνεις είναι να καταναλώνεις τουλάχιστον 1,5 λίτρο νερό ημερησίως. Μπορεί ήδη να ακολουθείς αυτό το tip στην καθημερινότητα σου. Σε περίπτωση, όμως, που δεν καταναλώνεις την απαιτούμενη ποσότητα νερού, φρόντισε να το αλλάξεις αυτό. Αυτό το διάφανο υγρό στοιχείο δεν είναι συνδεδεμένο μόνο με την ομορφιά αλλά και με την υγεία μας.

Αν θες να πετύχεις την τέλεια ενυδάτωση, να μειώσεις τις λεπτές γραμμές έκφρασής και τις ρυτίδες υπάρχουν πέρα από την κατανάλωση του νερού υπάρχουν και μερικά επιπλέον μυστικά. Μπορείς να ψεκάζεις καθημερινά την επιδερμίδα σου με ένα αναζωογονητικό νερό. Αυτό θα την κρατάει καθαρή και ενυδατωμένη Στην συνέχεια φρόντισε το δέρμα σου με μια καλή ενυδατική κρέμα που ως βάση της θα έχει το νερό. Για να πετύχεις ακόμα μεγαλύτερη φροντίδα εμπλούτισε την ρουτίνα ομορφιάς σου και με ένα καλό serum.Όλα αυτά μαζί αποτελούν το απόλυτο ελιξίριο νεότητας και λάμψης. Αν ακολουθήσεις όλα τα steps που συμβάλουν στην διατήρηση της σωστής υγρασίας, είναι βέβαιο ότι άμεσα θα δεις θεαματικά αποτελέσματα στην όψη του δέρματος σου.

 

 

 

 

elle.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.