Λίγο από πολλούς κάνει τη διαφορά

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

O υπέροχος Παναγιώτης Τομαράς, που μαζί με αρκετούς συμπολίτες μας, δημιούργησαν, κατά τη διάρκεια της πανδημίας, στην Πάτρα, την εθελοντική ομάδα Καραντίνα Helpers μέσω της οποίας βοηθήθηκαν αρκετοί συμπολίτες μας που είχαν προβλήματα οικονομικά, υγείας κ.τ.λ., έκανε την παρακάτω ανάρτηση στο fb:

Ξεκινήσαμε πριν ακριβώς ένα χρόνο με την ευχή να μην χρειαστεί να λειτουργούμε αυτή την ομάδα για πολύ ακόμα. Ξεκινήσαμε με την ελπίδα (και ακόμα ευχόμαστε) να τελειώσει όλο αυτό που περνάμε σύντομα.
Στο διάστημα αυτό ήρθαμε κοντά με πολλούς συνανθρώπους μας και είδαμε και μια άλλη πλευρά του νομίσματος που λέγεται καθημερινότητα και επιβίωση.
Κάποιοι από εμάς αλλάξαμε θέση στην πλευρά αυτού του νομίσματος καθώς η κρίση χτύπησε όλη την κοινωνία. Έπαψαν πολλά να είναι δεδομένα και η ζωή άλλαξε σχεδόν για όλους μας.
Αναθεωρήσαμε τις απόψεις μας.
Καταφέραμε όμως και συνεργαστήκαμε, σταθήκαμε αλληλέγγυοι, στηρίξαμε ο ένας τον άλλο.
Άχαρο να προσπαθείς να τιμήσεις τον ένα χρόνο προσπαθειών μια ομάδας όταν το έργο της ναι μεν είναι προς όφελος της κοινωνίας αλλά θα έπρεπε να μην χρειάζεται. Θα έπρεπε να μπορούμε όλοι αξιοπρεπώς να ζήσουμε έχοντας ίσες ευκαιρίες.
Εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ και θα προσπαθούμε να κάνουμε λίγο καλύτερη την καθημερινότητα όλων όσων μας χρειάζονται.
Εκατοντάδες φίλοι ήρθαν σε επαφή μαζί μας και βοήθησαν με διάφορους τρόπους το χρόνο που πέρασε. Θα χρειαζόμασταν μέρες για αναφέρουμε όλους σας. Σας ευχαριστούμε όλους για την βοήθεια που μας παρέχετε.
Λίγο από πολλούς κάνει τη διαφορά.
————————————————
Η συλλογή τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης συνεχίζεται σε εβδομαδιαία βάση. Επικοινωνήστε με μνμ μαζι μας και ένας εκ των συντονιστών θα έρθει σε επαφή μαζί σας.

 

 

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.