Κουφοντίνας: «Συνεχίζω την απεργία πείνας»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας, έκανε γνωστό μέσω της γιατρού του Κατερίνας Ντουζέπη, η οποία κατάφερε να τον επισκεφθεί σήμερα στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας, ότι θα συνεχίσει την απεργία πείνας μέχρι τη δικαίωση του αιτήματός του.

Σύμφωνα με την eksegersi.gr, ο απεργός πείνας ανέφερε ότι «συνεχίζω την απεργία πείνας μέχρι τη δικαίωση του αιτήματός μου». Σχετικά με την κατάσταση της υγείας του, η κα Ντουζέπη δήλωσε ότι βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, διότι ο ορός ενυδάτωσης δεν λύνει το πρόβλημα της ασιτίας.

Όπως σημείωσε, «βρίσκεται σε έντονο υπερκαταβολικό στάδιο, λόγω της πολυήμερης ασιτίας, και δεν καλύπτονται οι βασικές μεταβολικές του ανάγκες, γεγονός που αυξάνει τον κίνδυνο να παρουσιάσει ανά πάσα στιγμή πολυοργανική ανεπάρκεια, η οποία μπορεί να οδηγήσει και στο θάνατο».

«Εξακολουθεί να έχει επαφή με το περιβάλλον και πλήρη διαύγεια, αν και η εξάντληση δεν του επιτρέπει να κάνει μακρές συζητήσεις», συμπλήρωσε η γιατρός.

Σε ερώτηση για το αν ο απεργός πείνας γνωρίζει για τη σημερινή εξέλιξη στο ΣτΕ, η γιατρός ανέφερε ότι γνωρίζει και υπενθύμισε ότι «η απόφαση σε βάρος μου ήταν πολιτική. Με πολιτική απόφαση να το λύσουν».

Ο διοικητής του νοσοκομείου απαγόρευε τις προηγούμενες ημέρες στους εξωτερικούς γιατρούς του Δημήτρη Κουφοντίνα να τον επισκεφτούν, παρά τη σύμφωνη γνώμη των συναδέλφων τους στη ΜΕΘ.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.