Κασίγιας και Καρμπονέρο επισημοποίησαν τον χωρισμό τους

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Ίκερ Κασίγιας και η Σάρα Καρμπονέρο αποφάσισαν να τερματίσουν τον γάμο τους όπως ανακοίνωσαν με κοινή τους δήλωση, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που υπήρχαν για το χωρισμό τους το προηγούμενο διάστημα.

Υπενθυμίζεται ότι οι δυο τους γνωστοποίησαν ότι είναι ζευγάρι το 2010, όταν ο αρχηγός της Εθνικής Ισπανίας, πλέοντας σε πελάγη ευτυχίας μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ, φίλησε την (τότε) ρεπόρτερ Σάρα Καρμπονέρο σε ζωντανή μετάδοση.

Η κοινή τους δήλωση:

“Μαζί η Σάρα και εγώ νιώθουμε απίστευτα υπερήφανοι για την οικογένεια που έχουμε, αλλά και για την ευκαιρία που είχαμε να μοιραστούμε μία αγάπη που μας γέμισε χαρά όλα αυτά τα χρόνια που ήμασταν μαζί.

Σήμερα, η αγάπη μας ως ζευγάρι παίρνει διαφορετικά, αλλά όχι χωριστά μονοπάτια, μιας και θα συνεχίσουμε μαζί στον υπέροχο ρόλο να συνεχίσουμε να είμαστε αφοσιωμένοι γονείς, όπως μέχρι σήμερα. Είναι κάτι που πάρθηκε μετά από πολύ σκέψη και αποτελεί κοινή απόφαση.

Ο σεβασμός, η αφοσίωση και η φιλία θα μείνουν για πάντα ανάμεσα μας. Η προτεραιότητά μας είναι να μοιραστούμε με αγάπη και δέσμευση την ανατροφή και εκπαίδευση των παιδιών μας και να τα προστατεύσουμε, ώστε να μεγαλώσουν σε ένα υγιές και σταθερό περιβάλλον.

Με αυτά τα λόγια ζητάμε να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά μας σε αυτή την περίοδο της αλλαγής. Αυτή θα είναι η μοναδική δημόσια δήλωση που θα κάνουμε τόσο σε ότι αφορά το παρόν, αλλά και το μέλλον. Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση”.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.