Γκαλιάνι: “Φοβήθηκα ότι θα πέθαινα από κορονοϊό, έχασα 10 κιλά”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

O Αντριάνο Γκαλιάνι είναι από την Παρασκευή ξανά στο σπίτι του, μετά από δεκαήμερη παραμονή σε μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου “San Raffaele” του Μιλάνου, ωστόσο αυτά που βίωσε στο διάστημα που ήταν εκεί δεν πρόκειται ποτέ να τα ξεχάσει.

Φρόντισε μάλιστα να μοιραστεί ένα κομμάτι της μεγάλης περιπέτειας που έδωσε απέναντι στον κορονοϊό, μέσω δηλώσεων που παραχώρησε στην ιταλική εφημερίδα “Corriere”:

“Φοβήθηκα ότι θα πεθάνω. Έχασα 10 κιλά και κατάλαβα πως η υγεία είναι το μοναδικό πράγμα που μετράει στη ζωή. Με το που βγήκα από την ΜΕΘ και μπήκα σε κανονικό κρεβάτι, ειπα πως σε σχέση με το πιο υπερπολυτελές ξενοδοχείο, αυτό ήταν το ομορφότερο μέρος της ζωής μου.

Ο Μπερλουσκόνι μού έγραφε συνέχεια, ανησυχούσε για μένα”, τόνισε ο άλλοτε αντιπρόεδρος της Μίλαν και τώρα άμεσος συνεργάτης του “καβαλιέρε” στην Μόντσα, για να προσθέσει:

“Από την Κυριακή 7 Μαρτίου μέχρι τις 17 Μαρτίου ήμουν σε μονάδα εντατικής θεραπείας και εκείνες οι δέκα ημέρες ήταν οι μεγαλύτερες χρονικά στη ζωή μου. Ήταν ένας εφιάλτης.

Δεν έβλεπα το παραμικρό, μπροστά μου ήταν μόνο ένας τοίχος. Τα δωμάτια αυτά δεν έχουν παράθυρα και στο εσωτερικό υπάρχουν μόνο κρεβάτια. Νομίζω πως δεν υπήρχε ούτε μπάνιο.

Επιπλέον, πάσχω από κλειστοφοβία. Ο ανελκυστήρας μού προκαλεί άγχος. Φαντάζεστε λοιπόν έναν κλειστοφοβικό άνθρωπο να μη βλέπει το φως του ήλιου για δέκα ημέρες.

Θέλω να ευχαριστήσω τους υπέροχους νοσοκόμους, γιατρούς. Με την πρώτη ευκαιρία θα πάω σε μία εκκλησία για να προσευχηθώ”.

Όσον αφορά δε στο αν είναι τώρα απολύτως εντάξει γυρίζοντας σπίτι του, ξεκαθάρισε ότι “θα χρειαστεί ένας μήνας για να γίνω οριστικά καλά. Έχασα δέκα κιλά γιατί σε εκείνες τις καταραμένες ημέρες δεν μπορούσα να φάω ούτε ένα κεφτεδάκι”.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.