Ο Gerard Butler εξομολογείται: «Κατέστρεψα το σώμα μου στους 300»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μπορεί να έχουν περάσει σχεδόν δεκατέσσερα χρόνια από τότε που ο Gerard Butler ενσάρκωσε τον Λεωνίδα στην ταινία «300» ωστόσο φαίνεται ότι ο αγαπημένος πρωταγωνιστής της ταινίας έχει να θυμάται πολλά από εκείνη την περίοδο.

Οι «300» προβλήθηκαν για πρώτη φορά το 2007 και στην κυριολεξία έσπασαν τα ταμεία. Φυσικά, η χαρακτηριστική ατάκα «This is Sparta!» έχει μείνει ακόμη στη μνήμη όλων. Στη μνήμη του πρωταγωνιστή όμως, όπως δηλώνει έχει μείνει και η σκληρή προπόνηση.

Ο ηθοποιός για τις ανάγκες του ρόλου, έκανε καθημερινά 6 ώρες γυμναστική για πολλούς μήνες και εξομολογήθηκε ότι ήταν ότι πιο δύσκολο έχει κάνει ποτέ στη ζωή του μέχρι σήμερα.

Συγκεκριμένα σε συνέντευξή του στο «Τhe Hollywood Reporter» αναφέρει: «Κατέστρεψα το σώμα μου». Η καθημερινή προπόνηση ήταν τόσο σκληρή που σχεδόν δεν αντέχει την τόση πίεση αλλά για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του ρόλου ακολουθούσε πιστά τις οδηγίες.

Μάλιστα, κάτι άλλο που μας κάνει εντύπωση είναι ότι στην αρχή πίστευε ότι η ταινία θα είναι αποτυχημένη καθώς τα γυρίσματα έγιναν μόνο σε studio η μεγάλη εισπρακτική επιτυχία της ταινίας τον διέψευσε!

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.