Φαίη Σκορδά και Βαγγέλης Περρής για Ναταλία Γερμανού – “Υπάρχει μια μικρή αντίφαση”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Την έντονη αντίδραση της Ναταλίας Γερμανού για όσα ειπώθηκαν από το Πρωινό για το Battle of the Couples, σχολίασαν σήμερα η Φαίη Σκορδά κι ο Βαγγέλης Περρής.

«Υπάρχει μια μικρή αντίφαση. Τη Ναταλία την αγαπώ και την εκτιμώ και δεν πρόκειται να αλλάξει οτιδήποτε λέγεται δημοσίως αυτό που έχει συμβεί ιδιωτικώς. Η ίδια η Ναταλία κάνει κριτική σε άλλη εκπομπή. Αυτό που λέει ότι δεν πρέπει να κάνουμε, το κάνει και είναι λογικό ότι το κάνει γιατί αναφέρεται σε άλλους και μάλιστα υποδεικνύει τον τρόπο που πρέπει να συμπεριφέρονται. Δεν είναι θέμα εκπομπής, είναι θέμα μηνύματος.

Πριν από μια εβδομάδα η Ναταλία είχε αναφερθεί σε έναν λαϊκό τραγουδιστή που έλεγε ότι τα θέλουν τα κορίτσια που είναι αντιμέτωπα με βιασμό. Η Ναταλία έκανε μια συγκεκριμένη τοποθέτηση, δεν είπε ότι είναι ένας τραγουδιστής κι εγώ στιχουργός και δεν θα αναφερθώ στα επαγγελματικά γιατί είμαστε στον ίδιο χώρο», είπε αρχικά ο Βαγγέλης Περρής για τη Ναταλία Γερμανού.

Ο Βαγγέλης Περρής πρόσθεσε, επίσης, για τη Ναταλία Γερμανού: Αναφέρθηκε στο μήνυμα, το οποίο το σχολίασε και το μήνυμα αυτό ήταν πολύ βίαιο και εκείνη με την ανάλογη βιαιότητα και σφοδρότητα είπε ότι εγώ δεν θέλω να ζητήσω ούτε καν συγγνώμη. Και έκανε καλά! Επομένως, έχει σημασία τι είναι αυτό που εκπέμπεται, ποιο είναι το περιεχόμενο. Στη συγκεκριμένη εκπομπή, αυτό που σχολιάστηκε είναι το περιεχόμενο της εκπομπής, το μήνυμα που εκπέμπει, το οποίο ήταν ένας με μια κουτάλα που βαρούσε σε ένα κορίτσι λέγοντας “εγώ αυτή θα τη στρώσω”, είναι τα μηνύματα που βγαίνουν και είναι αποκαρδιωτικά σε αυτή την εποχή να μην παίρνουμε χαμπάρι που πηγαίνει ο κόσμος και πόσο προσεκτικοί πρέπει να είμαστε».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.