Εγώ ως Καρναβάλι: Τέταρτο επεισόδιο σήμερα στις 20.00

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η προβολή του ομότιτλου (τέταρτου) επεισοδίου της σειράς ντοκιμαντέρ «Εγώ ως Καρναβάλι» θα αρχίσει σήμερα Κυριακή 14 Μαρτίου και ώρα 20.00 στην επίσημη σελίδα της ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας carnivalpatras.gr. 

Οι άνθρωποι είναι το Πατρινό Καρναβάλι. Εμείς οι ίδιοι, και οι άλλοι μας εαυτοί και οι άλλοι εαυτοί των φίλων μας. Και το Καρναβάλι δε θα ήταν αυτή η σπουδαία γιορτή ενός κοινωνικού συνόλου αν δεν γιόρταζαν ταυτόχρονα όλα αυτά τα ξεχωριστά «εγώ».

Πως είναι να γιορτάζουμε την παρωδία του εαυτού μας; Ποια ψυχική ανάγκη μας σπρώχνει; Είναι το Καρναβάλι η έκφραση της ανάγκης μας για τομή στους κανόνες και τους κανονισμούς. Για άρση των κανόνων της καθημερινότητας και της ίδιας της φυσικής; Της βαρύτητας ιδιαίτερα; Είναι το Καρναβάλι μια άσκηση ελαφρότητας;  Το καρναβάλι μας, αυτό που κάνει ο καθένας μας κάθε φορά, ακουμπάει στο παρόν μας, στο παρελθόν μας ή στο μέλλον μας; Γιατί θέλουμε έστω και για λίγες στιγμές να είμαστε κάτι άλλο;

Το επεισόδιο περιλαμβάνει μερικά από τα δομικά ερωτήματα που αποτέλεσαν αφορμή για την έρευνα και το γύρισμα όλου του ντοκιμαντέρ.  Καρναβαλιστές, καλλιτέχνες, ψυχολόγοι, θεσμικού φορείς συμμετείχαν στις συνεντεύξεις. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στα Παλαιά Σφαγεία Πατρών, στο Καρναβαλικό εργαστήρι, στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων και στο θέατρο act.
Σκηνοθεσία

Παναγιώτης Φαφούτης

 

Σενάριο – Κείμενα – Στίχοι τραγουδιού

Κωνσταντίνος Μάγνης

 

Αφηγήτρια

Γεωργία Ηλιοπούλου

 

Φωνή Καρνάβαλου

Τηλέμαχος Τσαρδάκας

 

Διεύθυνση Φωτογραφίας

Χρήστος Ορτέντζιο

Νίκος Πατρώνας

 

Μουσική

Διονύσης Μπάστας

 

Τραγούδι τίτλων

Χριστίνα Κουταλιάγκα

 

Ηχογραφήσεις

Noisebox Studio

 

Μοντάζ

Νίκος Πατρώνας

Χρήστος Ορτέντζιο

Ανδρέας Σμυρίλιος

Σπύρος Μηνάς

 

Μακιγιάζ

Ηλιάνα Βαλσαμάκη

 

Ομάδα Έρευνας

Ηλίας Ηλιόπουλος

Μαίρη Χρυσανθακοπούλου

Ιωάννης Αναστασόπουλος

 

Οργάνωση & Εκτέλεση Παραγωγής

Τηλέμαχος Τσαρδάκας  & ΑΜΚΕ Κάνθαρος – θέατρο act

 

Παραγωγή

ΚΕΔΗΠ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΑΤΡΑΣ 2021

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.