Εύκολα tips για να δείχνεις πάντα ξεκούραστη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τo πρόσωπο και ειδικά το βλέμμα, όπως λένε, είναι ο καθρέφτης της ψυχής μας. Έτσι, λοιπόν, αυτός είναι και ο νούμερο ένα λόγος για να δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην φροντίδα του. Ωστόσο, αρκετές από εμάς ταλαιπωρούμαστε από την όψη των κουρασμένων ματιών. Αυτή η περιοχή είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη. Η έλλειψη ύπνου, η μη επαρκής κατανάλωση νερού, καθώς και η κληρονομικότητα, είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που συμβάλουν στο ταλαιπωρημένο βλέμμα. Αν και εσύ έρχεσαι αντιμέτωπη με την όψη των κουρασμένων ματιών, αυτό το άρθρο σε αφορά. Όταν θα ακολουθήσεις τις παρακάτω συμβουλές ομορφιάς είναι βέβαιο ότι θα φαίνεσαι λιγότερο κουρασμένη από το πρωί ως το βράδυ.

Δοκιμάστε ένα «φανταχτερό» πλύσιμο προσώπου
Επέλεξε ένα καθαριστικό που θα λειτουργήσει αποτελεσματικότερα από τα κοινά προϊόντα. Αναζήτησε ένα με βιταμίνη C, για να κάνεις απολέπιση στο πρόσωπο. Αυτή η διαδικασία θα αφήσει την επιδερμίδα σας πιο καθαρή και φρέσκια.

Βρείτε τον “super ήρωα” περιποίησης της επιδερμίδας σας

Μιλάμε για το ένα προϊόν που θα βοηθήσει ολοκληρωτικά το δέρμα σας με μία κίνηση. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στα σημαντικά πράγματα.

3Φορτίστε τις μπαταρίες σας

Φροντίστε να αξιοποιήσετε την άδεια ή το Σαββατοκύριακό σας ώστε να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Κοιμηθείτε χωρίς ξυπνητήρι και κλείστε ένα ραντεβού σε spa. Απολαύστε ένα μασάζ με ζεστές πέτρες, μασάζ προσώπου με κρύσταλλους χαλαζία, μάσκα περιποίησης προσώπου και τέλος, μασάζ κεφαλής.

 

 

 

 

 

elle.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.