Αλλάζει το ωράριο νυχτερινής απαγόρευσης κυκλοφορίας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Νέα πιο αυστηρά μέτρα ανακοίνωσε ο υφυπουργός προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς στα πλαίσια των οποίων, αλλάζει το ωράριο της νυχτερινής απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε νωρίτερα ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Χαρδαλιάς, αναπροσαρμόζεται και η απαγόρευση κυκλοφορίας η οποία διαμορφώνεται ως εξής.
Στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου (κόκκινο) ισχύει από τις 9 το βράδυ έως τις 5 το πρωί, ενώ στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου (βαθύ κόκκινο) από τις 7 το απόγευμα έως τις 5 το πρωί.

Συγκεκριμένα στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου (βαθύ κόκκινο) κατατάσσεται η Περιφέρεια Αττικής, καθώς και οι ακόλουθες Περιφερειακές Ενότητες: Αχαΐας, Αρκαδίας, Θεσσαλονίκης, Λάρισας, Λευκάδας (εκτός από το Μεγανήσι), Φθιώτιδας, Αργολίδας, Κορινθίας, Θεσπρωτίας, Άρτας, Σάμου, Βοιωτίας, Χίου, Αιτωλοακαρνανίας, Ρόδου, Ηρακλείου και Ευβοίας (εκτός από τη Σκύρο). Επίσης, στο συγκεκριμένο επίπεδο κατατάσσεται και ο Δήμος Καλυμνίων.

Εξαίρεση στην απαγόρευση κυκλοφορίας για Αττική και Θεσσαλονίκη
Ο Νίκος Χαρδαλιάς ανέφερε πως από την αλλαγή της απαγόρευσης κυκλοφορίας εξαιρείται η Περιφέρεια Αττικής και η Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης, όπου η απαγόρευση κυκλοφορίας τις καθημερινές (Δευτέρα ως Παρασκευή) διαμορφώνεται από τις 9 το βράδυ ως τις 5 το πρωί, λόγω του μητροπολιτικού χαρακτήρα των περιοχών αυτών.

Παράλληλα, ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε αλλαγές στον τρόπο χρήσης των SMS κατ’ εξαίρεση μετακίνησης για τους κωδικούς 2, 3 και 6, οι οποίες θα τεθούν σε εφαρμογή από τις 06.00 το πρωί της Πέμπτης, ως και το πρωί της 16ης Μαρτίου.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.