ΑΕΚ: Επιστρέφουν οι τραυματίες

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το πρώτο θετικό αποτέλεσμα της ΑΕΚ μετά από τρεις αγώνες, σε συνδυασμό με τη σταδιακή επιστροφή των τραυματιών, είχαν ως αποτέλεσμα τη βελτίωση της ατμόσφαιρας στα Σπάτα.

Το 2-0 επί του Απόλλωνα (8/3) και η άνοδος στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, μαζί με τον Άρη, δημιουργούν κλίμα συγκρατημένης αισιοδοξίας.

Σε αυτό συνέβαλε και το γεγονός ότι ο ένας μετά τον άλλον επιστρέφουν οι παίκτες που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών. Σήμερα προπονήθηκε κανονικά ο Νέλσον Ολιβέιρα που είχε υποστεί θλάση β΄ βαθμού στους κοιλιακούς στις 20 Ιανουαρίου.

Το διάστημα αποθεραπείας του υπολογιζόταν στις 6 εβδομάδες, συνεπώς επιστρέφει σε χρόνο-ρεκόρ. Αναμένεται να πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής στο ματς με το Βόλο (14/3), ώστε να είναι 100% έτοιμος μία εβδομάδα αργότερα, στην πρεμιέρα των play off. Επίσης, ο Μάνταλος που αποχώρησε χθες με ενόχληση στο μηρό, δεν είχε σήμερα κάποιο πρόβλημα και πιθανότατα δεν θα χρειαστεί καν να γίνει απεικονιστικός έλεγχος.

Αύριο Τετάρτη (10/3) οι παίκτες έχουν ρεπό και από την Πέμπτη αναμένεται να μπουν στο ομαδικό πρόγραμμα ο Μιχάλης Μπακάκης και ο Μάριο Μιτάι, ενώ έπεται ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς. Δύσκολα, πάντως, θα προλάβει κάποιος από αυτούς την αποστολή για το Βόλο.

Στόχος είναι τα play off (21/3), καθώς ακολουθεί διακοπή για αγώνες εθνικών ομάδων, έτσι έως τα τέλη Μάρτίου θα έχει μπει και ο Τσιγκρίσνκι. Ωστόσο, εξακολουθούν να απουσιάζουν οι Σιμόες, Γαλανόπουλος που έχουν σοβαρότερα προβλήματα και το ακριβές διάστημα επιστροφής τους θα προσδιοριστεί εντός του Απριλίου.

 

 

 

 

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.