Υπόθεση Λιγνάδη: Και δεύτερος ηθοποιός θα καταθέσει στη ΓΑΔΑ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ενας ηθοποιός, το όνομα του οποίου κατανομάστηκε και στην πρώτη καταγγελία του Ν.Σ. κατά του Δημήτρη Λιγνάδη, φαίνεται πως θα κληθεί να καταθέσει για ξεχωριστή υπόθεση βιασμού σε βάρος του Δημήτρη Άνθη.

Συγκεκριμένα, ο εισαγγελέας απέστειλε παραγγελία στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας προκειμένου να διερευνηθούν οι καταγγελίες του Δημήτρη Άνθη, για όσα υποστηρίζει πως έλαβαν χώρα στο σπίτι του εν λόγω ηθοποιού πριν από 15 χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δικογραφία αυτή αναμένεται να επιστρέψει άμεσα, στην εισαγγελία καθώς η προανάκριση βαίνει προς ολοκλήρωση. Στη συνέχεια, η εισαγγελία σταθμίζοντας το αποδεικτικό υλικό που θα έχει συγκεντρώσει και θα λάβει τις αποφάσεις της.

Ο άνδρας που σήμερα δεν ασχολείται με τον χώρο της υποκριτικής, κατήγγειλε πως βιάστηκε από άλλον ηθοποιό, μαθητή και συμπρωταγωνιστή του Λιγνάδη, σε χρόνο που δεν έχει παραγραφεί το αδίκημα. Ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου συνελήφθη το Σάββατο έπειτα από ένταλμα σύλληψης σε βάρος του για κακουργηματικού τύπου αδικήματα, μεταξύ των οποίων και ο βιασμός κατά συρροή.

Ο δεύτερος άνδρας στην καταγγελία του Ν.Σ. για τον Δημήτρη Λιγνάδη

Όπως έχει υποστηρίξει ο Άνθης τόσο στην τηλεοπτική του συνέντευξη, όσο και στη μήνυση που κατατέθηκε στον εισαγγελέα, ο άνδρας που φέρεται να τον κακοποίησε σεξουαλικά ήταν παρών και στην υπόθεση που κατήγγειλε ο Ν.Σ. αναφορικά με τον βιασμό του, που όπως υποστηρίζει υπέστη από τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Θυμίζουμε πως στην μαρτυρία του, ο Ν.Σ. έκανε λόγο για έναν ακόμη άνδρα που βρισκόταν στο σπίτι του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού και ο οποίος παρουσιαζόταν σε εκείνη την καταγγελία, επίσης ως θύμα του Δημήτρη Λιγνάδη. «Πήγα στο σπίτι του και χτύπησα το κουδούνι, περιμένοντας να μου ανοίξει ο ίδιος. Μου άνοιξε, όμως, ένα νέο παιδί σε ηλικία, λίγο μεγαλύτερος από εμένα» αποκάλυπτε σε συνέντευξή του στο 2020mag, ο Ν.Σ. περιγράφοντας στη συνέχεια πως κακοποιήθηκε, όπως υποστηρίζει, από τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Καταθέσεις για την υπόθεση λαμβάνει η αστυνομία
Οι αστυνομικοί θα λάβουν μέσα στην εβδομάδα καταθέσεις από το φερόμενο θύμα, τον δράστη αλλά και από εμπλεκόμενους, τις οποίες θα διαβιβάσουν στον εισαγγελέα, που θα κρίνει αν υπάρχει αδίκημα για να ασκηθούν διώξεις.

Ο ηθοποιός αυτός και σκηνοθέτης, σήμερα γύρω στα 40, φαίνεται πως διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τον Δημήτρη Λιγνάδη, με τον οποίο και είχε συνεργαστεί στο παρελθόν και στο θέατρο. Ο ηθοποιός εμφανίστηκε επίσης τα τελευταία χρόνια σε δύο δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές.

«Είμαι 38 τώρα και ακόμα φοβάμαι»

«Ορμώμενος από τη συνέντευξη του Νίκου Σ. ήρθα σε επαφή με τον δικηγόρο του, γιατί ήθελα να κάνω μία ταυτοποίηση γιατί αναφερόταν σε δύο ανθρώπους που του έκαναν αυτά κι ο ένας από τους δύο παρουσιάστηκε ως θύμα. Ήθελα να ταυτοποιήσω ότι ήταν το ίδιο πρόσωπο για να μην κατηγορήσω λάθος ανθρώπους. Ήθελα να είμαι απόλυτα σίγουρος. Από τις περιγραφές κατάλαβα ότι είναι το ίδιο άτομο» έλεγε πριν από δύο εβδομάδες στην εκπομπή του Open, «Έλα Χαμογέλα», ο Δημήτρης Άνθης.

«Προχώρησα σε μήνυση και ήδη η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Δεν το έκανα για να προβληθώ. Νιώθω ότι πλέον πρέπει να σταματήσουμε να φοβόμαστε. Είμαι 38 τώρα και ακόμα φοβάμαι» συνέχιζε στην τηλεόραση του Open.

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: iefimerida.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.