Βίντεο: Οι πολύ σκληρές αποκαλύψεις της Ντέμι Λοβάτο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Γύρω από την, σχεδόν μοιραία εξάρτησή της από τα ναρκωτικά ανοίχτηκε το 2018 η Ντέμι Λοβάτο, αποκαλύπτοντας ότι υπέφερε από τρία εγκεφαλικά επεισόδια κι ένα έμφραγμα ως αποτέλεσμα.

Η 28χρονη τραγουδίστρια διακομίστηκε σε νοσοκομείο του Λος Αντζελες αφ′ ότου κατέρρευσε. Είναι «καθαρή» εδώ και έξι χρόνια.

Η Λοβάτο εξερευνά την μάχη της με την εξάρτηση στο ντοκιμαντέρ του You Tube με τίτλο «Χορεύοντας με τον Διάβολο» και σε ένα νέο τρέιλερ αποκαλύπτει λεπτομέρειες σε σχέση με την υπερβολική χρήση ουσιών.

«Υπέφερα από τρία εγκεφαλικά επεισόδια. Επαθα έμφραγμα. Οι γιατροί μου είπαν ότι έχω πέντε ως δέκα λεπτά (να ζήσω ακόμη)».

Η αμερικανίδα σταρ αποκάλυψε ότι ακόμα υφίσταται τις συνέπειες της υπερβολικής χρήσης συμπεριλαμβανομένων εγκεφαλικών βλαβών και προβλημάτων στην όραση που την εμποδίζουν να οδηγήσει.

 Οπως είπε, ήθελε να είναι ειλικρινείς και ευθεία στο ντοκιμαντέρ το οποίο συμπεριλαμβάνει ένα φίλο της να αναφέρει στην κάμερα ότι «θα μπορούσε να είχε πεθάνει».

Και συμπληρώνει: «Είχα πολλές ζωές, σαν γάτα. Είμαι στην ένατη (τώρα)»,

Στο ντοκιμαντέρ εμφανίζεται κι ο Ελτον Τζον, ο οποίος έει: «Οταν είσαι νέος και διάσημος, Θεέ μου είναι σκληρό».

Το διανεμημένο σε τέσσερα μέρη ντοκιμαντέρ «Χορεύοντας με τον Διάβολο» έχει σκηνοθετήσει ο Μάικλ Ντ. Ράνερ και υπόσχεται να δώσει στους θαυμαστές «απρόσμενη πρόσβαση» στην πορεία της Λοβάτο προς την αναγέννηση και (το ξαναχτίσιμο) της καριέρας της από εκείνη την υπερβολική δόση.

Η ίδια, στα χιτ της οποίας συμπεριλαμβάνονται τα «Sorry Not Sorry» και «Cool For The Summer», περιέγραψε την ημέρα εκείνη που παρ′ ολίγον να πεθάνει ως την «μέρα θαύματος». 

Αυτό είναι το τρίτο ντοκιμαντέρ για την Λοβάτο. Το 2012 το «Stay Strong» εστίασε στην θεραπεία μετά την ακύρωση περιοδείας της με τους αδερφούς Τζόνας για να ξεκινήσει απεξάρτηση.

Στο «Simply Complicated», του 2017είχε παραδεχτεί ότι υπήρξε ανειλικρινής στο «Stay Strong» και κατά την διάρκεια των γυρισμάτων ήταν υπό την επήρεια κοκαΐνης.

Το «Demi Lovato: Dancing With The Devil» κάνει πρεμιέρα στο You Tube στις 23 Μαρτίου 2021.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.