Βίντεο: Κι όμως βγήκε ζωντανός από το ΙΧ του…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

 

Ένας οδηγός που επέζησε όταν το φορτηγό του «βούτηξε» από ύψος περίπου 21 μέτρων, από το ολισθηρό οδόστρωμα μίας χιονισμένης γέφυρας σε αυτοκινητόδρομο στο Ουισκόνσιν των ΗΠΑ, δήλωσε ότι αισθάνεται ευγνώμων που είναι ζωντανός.

Ο Ρίτσαρντ Λι Όλιβερ, σε συνέντευξή του την Πέμπτη (11 Φεβρουαρίου) στο “Good Morning America” ​​του ABC, είπε ότι ήταν στο δρόμο με προορισμό το σπίτι της μητέρας του, όταν το φορτηγό βαν που οδηγούσε πάτησε στο χιόνι, που ήταν μαζεμένο στην άκρη του οδοστρώματος.

«Υπήρχε πάρα πολύ χιόνι στην άκρη του δρόμου και όταν τα ελαστικά το πάτησαν, δεν υπήρχε κανένας έλεγχος στο όχημα με οποιοδήποτε τρόπο», δήλωσε ο Όλιβερ, ο οποίος νοσηλεύτηκε με κάταγμα στην πλάτη και σπασμένο πόδι, μεταξύ άλλων τραυματισμών.

Μια κάμερα του Τμήματος Μεταφορών του Ουισκόνσιν συνέλαβε την σκηνή της συντριβής, κατά την οποία το βαν φαίνεται να αναποδογυρίζει στον αέρα αφού προηγουμένως σπάει την προστατευτική μπάρα και να πέφτει στο κενό ενώ κάτω από την γέφυρα περνούν αυτοκίνητα σε άλλο κομμάτι του αυτοκινητοδρόμου. Το φορτηγό βαν προσγειώθηκε σε λωρίες του διαπολιτειακού αυτοκινητόδρομου 94.

Ο Όλιβερ, πατέρας ενός παιδιού 6 μηνών, είπε ότι είναι ευγνώμων στους δύο ανθρώπους που έσπευσαν να τον βοηθήσουν, συμπεριλαμβανομένου ενός άνδρα που τον βοήθησε να κάνει και ένα τηλεφώνημα.

«Με βοήθησε να ξαπλώσω στο φορτηγό μου και με βοήθησε να τηλεφωνήσω στη μητέρα μου – για να την αποχαιρετίσω σε περίπτωση που δεν θα επιβίωνα», είπε.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.