Βίντεο: Το νέο Καλάσνικοφ είναι βγαλμένο μέσα από video games!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο όμιλος «Καλάνσικοφ» που παράγει το γνωστό ΑΚ-47 παρουσίασε το «MP-155 Ultima», ένα όπλο σχεδιασμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Η εκτιμώμενη τιμή του νέου του κυνηγετικού όπλου υψηλής τεχνολογίας, η οποία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά σε στρατιωτική έκθεση έξω από τη Μόσχα το περασμένο καλοκαίρι, είναι 100.000 ρούβλια (1.116 ευρώ).«Στη συνδεδεμένη του έκδοση, είναι ένα «όπλο gadget» για πρακτική σκοποβολής», δήλωσε ο Ντμίτρι Τάρασοφ στη συνέντευξη που έδωσε στο  RBK και πρόσθεσε: «Στόχος μας είναι να προσελκύσουμε το κοινό  που έχει μεγαλώσει με gadget και δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του χωρίς αυτά. Σπάνια πλέον παμε για κυνήγι. Γι ‘αυτό θέλουμε να απευθυνθούμε (…) σε χίπστερς, στη γενιά Ζ».

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, η «έξυπνη» καραμπίνα Καλάσνικοφ MP-155 Ultima δεν έχει μόνο φουτουριστικό σχεδιασμό.  Έχει βάρος 4,2 κιλά,  διάμετρο φυσιγγιού 12/76, μήκος κάνης 510 χιλιοστά και συνολικό μήκος 1013 χιλιοστά.

Το ημι-αυτόματα «MP-155 Ultima» διαθέτει μια ενσωματωμένη   βίντεο κάμερα υψηλής ανάλυσης και υπολογιστή για να μαθαίνει τους χρήστες του πως να πυροβολούν.

Διαθέτει επίσης μια εξωτερική οθόνη και καταγράφει κάθε κίνηση, μεταφέροντας όλες τις πληροφορίες στο κινητό τηλέφωνο μέσω Wi-Fi ή Bluetooth.

Ο ενσωματωμένος υπολογιστής προσφέρει επίσης μια σειρά βασικών λειτουργιών, συμπεριλαμβανομένου ενός χρονοδιακόπτη που καταγράφει τον αριθμό των λήψεων και των επιτυχιών, τον χρόνο και τον ρυθμό πυρκαγιάς και τον αριθμό των στόχων που έχουν επιτευχθεί.

Διαθέτει επίσης μια ενσωματωμένη πυξίδα και μια μονάδα GPS που δείχνει τη θέση του όπλου. Όταν εξαντληθεί η μπαταρία, το όπλο μπορεί να φορτιστεί μέσω της υποδοχής USB που είναι τοποθετημένη στο πλάι.

Δείτε το εντυπωσιακό νέο «Καλάσνικοφ»

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.