Βίντεο: Μια συνάντηση με τον.. «Ψαλιδοχέρη», σε διαφημιστικό του Super Bowl

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

H Γουινόνα Ράιντερ, πρωταγωνίστρια της ταινίας «Ο Ψαλιδοχέρης» επανήλθε στον ρόλο της για τις ανάγκες διαφημιστικού γνωστής μάρκας αυτοκινήτου το οποίο προβλήθηκε στο τελευταίο ημίχρονο του Super Bowl προκαλώντας νοσταλγία για τα μακρινά 90s.

Περισσότερο από τριάντα χρόνια μετά, η Ράιντερ επέστρεψε στην Κιμ, τον ρόλο της στην κλασική πλέον ταινία του Τιμ Μπάρτον, για το νέο διαφημιστικό της Cadillac.

Μαζί της ο υποψήφιος για Όσκαρ, Τίμοθι Σαλαμέ, στον ρόλο του Έντγκαρ, γιου του Έντουαρντ – Ψαλιδοχέρη.

Τοποθετημένη στο σύμπαν της ταινίας του Μπάρτον, το διαφημιστικό σποτ των 90 δευτερολέπτων, καταγράφει τις δυσκολίες που βιώνει ο νεαρός Έντγκαρ, ο οποίος έχει ψαλίδια αντί για χέρια, ενώ βρίσκεται στα μέσα μεταφοράς και παρακολουθεί αγώνες με τους φίλους του. 

Η λύση που προτείνει η μητέρα του, ο χαρακτήρας που υποδύεται η Ράιντερ, είναι το νέο μοντέλο Cadillac που διαθέτει σύστημα οδήγησης hands-free, το οποίο είναι ιδανικό στην περίπτωση του.

Το ταινιάκι έχει την έγκριση του σκηνοθέτη Τιμ Μπάρτον ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίηση του δηλώνοντας πως «είναι σπάνιο όταν ένα έργο για το οποίο είσαι υπερήφανος συνεχίζει να ζει και να εξελίσσεται με τον καιρό, ακόμη και μετά από τριάντα χρόνια. Χαίρομαι που βλέπω τον Εντγκαρ να αντιμετωπίζει τον νέο κόσμο! Ελπίζω ότι να το απολαύσουν τόσο οι φαν όσο και εκείνοι που γνωρίζουν τον “Ψαλιδοχέρη” για πρώτη φορά».

Η ταινία κυκλοφόρησε το 1990, με τον Τζόνι Ντεπ στον ρόλο του τίτλου.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.