Βίντεο: Έφηβος κατάπιε 54 μαγνήτες…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο 12χρονος, Ρίλεϊ Μόρισον από τη Βρετανία κινδύνεψε να πεθάνει όταν κατάπιε 54 μαγνητικούς βώλους.

Συγκεκριμένα, ο άτυχος έφηβος, ήθελε να διαπιστώσει εάν οι μαγνήτες θα κολλούσαν στο στομάχι του και σε μεταλλικά αντικείμενα που θα ακούμπαγε στην κοιλιά του, αλλά και πώς θα έμοιαζαν όταν πήγαινε τουαλέτα.

Έφαγε μερικούς την 1η Γενάρη κι άλλους τόσους στις 4 Γενάρη. Όταν δεν βγήκαν από μέσα του, ο 12χρονος ξύπνησε τη μαμά του στις 2 τη νύχτα για να της πει ότι είχε καταπιεί 2 μαγνητικούς βώλους κατά λάθος.

Μια ακτινογραφία, όμως, στο νοσοκομείο έδειξε ότι στο στομάχι του Ρίλεϊ υπήρχαν πολλές περισσότερες μπίλιες.

«Ο Ρίλεϊ τρελαίνεται για τη φυσική. Λατρεύει τα πειράματα, κάποτε παραδέχτηκε: “Προσπάθησαν να βάλω μαγνήτες μέσα μου, ήθελα να δω εάν ο χαλκό θα κολλούσε στην κοιλιά μου εάν οι μαγνήτες ήταν μέσα μου”» λέει η μαμά του 12χρονου.

Οι γιατροί φοβήθηκαν ότι οι βώλοι θα μπορούσαν να τρυπήσουν τα όργανά του και να τον σκοτώσουν, γι’ αυτό τον έβαλαν επειγόντως στο χειρουργείο και προχώρησαν σε επέμβαση που διήρκησε 6 ώρες.

«Μια νοσοκόμα μου είπε ότι διαρκώς έρχονται παιδιά που έχουν καταπιεί μαγνητικούς βώλους, όπως ο Ρίλεϊ» λέει η μαμά του 12χρονου αγοριού.

«Ήταν αποκαρδιωτικό να τον βλέπω να τα περνάει όλα αυτά, ήταν εντελώς τρομαχτικό. Ειδικά, τώρα με τον κορωνοϊό, που δεν μπορούσε να έχει επισκέψεις» λέει η μαμά του Ρίλεϊ.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.