Βίντεο: Έφαγαν μέσα σε μισή ώρα 30 κιλά πορτοκάλια! Ιδού ο λόγος…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στο παραπάνω βίντεο θα δείτε τέσσερις άντρες από την Κίνα οι οποίοι έφαγαν 30 κιλά πορτοκάλια στο αεροδρόμιο προκειμένου να μην πληρώσουν παραπάνω για υπέρβαρο αποσκευών.

Το παράξενο περιστατικό λαιμαργίας έλαβε χώρα σε αεροδρόμιο στο Κουμίνγκ, στην επαρχία Γιουνάν της Κίνας, με τους τέσσερις ταξιδιώτες να τρώνε τα 30 κιλά πορτοκάλια σε χρόνο ρεκόρ. Σε μόλις 30 λεπτά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Global Times, οι τέσσερις άντρες αγόρασαν τα πορτοκάλια έναντι 50 γουάν (6,1 ευρώ) κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού στην περιοχή.

Καθώς ετοιμάστηκαν να επιβιβαστούν πληροφορήθηκαν ότι θα έπρεπε να πληρώσουν υπέρβαρο 10 γουάν για κάθε κιλό πορτοκάλια, φτάνοντας το συνολικό ποσό στα 300 γουάν (36 ευρώ).

Και μιας και δεν ήθελαν να χρεωθούν παραπάνω, αλλά ούτε και ν’ αφήσουν τα πορτοκάλια, αποφάσισαν να τα φάνε πριν την επιβίβαση στο αεροπλάνο.

Χρειάστηκαν μόλις μισή ώρα να αδειάσουν το κουτί με τα 30 κιλά πορτοκάλια.

Κι ενώ από μόνη της η κατανάλωση 30 κιλών πορτοκαλιών φαντάζει απίστευτος άθλος, οι τέσσερις άντρες είδαν το στόμα τους να γεμίζει πληγές από τα πορτοκάλια, που δεν ήθελαν να ξαναδούν στα μάτια τους.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.