Θλίψη στην Πάτρα: «Έφυγε» από τη ζωή ο Νάσος Νασόπουλος

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μεγάλη θλίψη σκόρπισε στην Πάτρα και σε ολόκληρο τον δημοσιογραφικό κόσμο, η είδηση του θανάτου του δημοσιογράφου και ιδρυτή του thebest.gr, Νάσου Νασόπουλου.

Ο Νάσος Νασόπουλος έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Κυριακής σε ηλικία 57 ετών μετά από μακρά μάχη με την επάρατη νόσο.

Μέχρι και την τελευταία στιγμή στο πλευρό του ήταν η σύζυγός του Νεκταρία και οι δύο γιοι του, Περικλής και Θάνος που είχε αποκτήσει από τον πρώτο γάμο του με την πρώην σύζυγό του, Ντοραλίνα Γκολφινοπούλου, η οποία επίσης ήταν εκεί.

Όπως σημειώνουν οι συνάδελφοι «κατάφερε ακόμη και στη πιο σκληρή στιγμή της ζωής του, την ώρα που συναντήθηκε με το «θηρίο» (νόσησε τον Ιούνιο του 2019 από καρκίνο του πνεύμονα), να περιγράψει καρέ- καρέ την περιπέτειά του, να μοιραστεί τις εμπειρίες του με άλλους συμπάσχοντες και να σπάσει τα ταμπού γύρω από την αιώνια μάστιγα που δεν λέει να πάψει να μας στερεί όσους αγαπάμε.

Η στήλη του «Ζώντας με τον καρκίνο» και το «Ημερολόγιο ενός καρκινοπαθούς» η ενημέρωση του οποίου σταμάτησε στις 9.07 το πρωί στις 29 Ιανουαρίου, λίγο πριν τον εγκαταλείψουν οι δυνάμεις του, ήταν η τελευταία απόδειξη ότι ήταν γεννημένος μαχητής μα και γεννημένος δημοσιογράφος.»

Οι τελευταίες αναρτήσεις

«Εξοικονομώ λίγα μόνο λεπτά, που ακόμα μπορώ να λειτουργώ στοιχειωδώς για να γράψω αυτό το μήνυμα. Γιατί πολύ σύντομα, το κρεβάτι και ο καναπές μου θα γίνουν τα «καταφύγιά μου». 23 ώρες την ημέρα εκεί τις περνάω» έγραφε στην τελευταία του ανάρτηση.

«Και δεν μπορώ, ούτε να σηκωθώ, ούτε να μιλήσω, ούτε βιβλίο να διαβάσω, ούτε τηλεόραση να δω. Βυθισμένος σε έναν λήθαργο, όταν δεν τον διακόπτει ο πόνος. Τον οποίο προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε με μια ειδική θεραπεία πόνου, επιτυχώς αρχικά.

Είναι από τις πιο δύσκολες ημέρες που περνάω εδώ και 19 μήνες που ξεκίνησε η ταλαιπωρία με τον καρκίνο.

Αλλά, όπως σάς υποσχέθηκα από την αρχή, θα τις περνάμε όλες μαζί: και τις εύκολες και τις δύσκολες. Όσο έχω δυνάμεις να επικοινωνούμε».

Ο αποχαιρετισμός των συναδέλφων

«Καλό ταξίδι αφεντικό και φίλε.

Εσύ ο φίλος που ήσουν και το αφεντικό.

Εσύ που θα είσαι πάντα εδώ, ο οδηγός μας.» σημειώνουν στον αποχαιρετισμό τους προς τον Νάσο Νασόπουλο οι δημοσιογράφοι.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.