ΣΥΡΙΖΑ για «τραπέζωμα» Τσίπρα στην Πάτρα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Για πανικό της Νέας Δημοκρατίας κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τα όσα δήλωσε ο Νίκος Ρωμανός για «τραπέζωμα» του Αλέξη Τσίπρα στην Πάτρα χωρίς τήρηση των μέτρων προστασίας.

«Οι δικαιολογίες της ΝΔ για το γλέντι του κ. Μητσοτάκη είναι για τα πανηγύρια. Και σίγουρα όχι για τα Ικαριώτικα που είναι ωραία», σημειώνεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ
Ο πανικός της ΝΔ για το φιάσκο με το κορωνογλέντι του κ. Μητσοτάκη στην Ικαρία μαζί με ακόμα 40 άτομα κουστωδία οδηγεί σε τραγελαφικές δικαιολογίες.
Μετά τα τηλεφωνήματα σε ΜΜΕ για να αποκρύψουν την είδηση και τις γραπτές εντολές στην ΕΡΤ για να μην προβάλλουν το βίντεο, σήμερα στη ΝΔ βαφτίζουν με καθυστέρηση ενός μήνα «τραπέζωμα» τη σύσκεψη που είχε ο κ. Τσίπρας στην Πάτρα με δέκα επιχειρηματίες της πόλης, παρουσία του Προέδρου του Συνδέσμου Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Αχαΐας, με τήρηση όλων των μέτρων προστασίας και μπροστά σε κάμερες και δημοσιογράφους.

Σίγουρα δεν ήταν γλέντι σε φιλικό σπίτι, σίγουρα δεν συνοδευόταν από τσαμπούνες.

Οι δικαιολογίες της ΝΔ για το γλέντι του κ. Μητσοτάκη είναι για τα πανηγύρια. Και σίγουρα όχι για τα Ικαριώτικα που είναι ωραία.

Στεργίου: Ηταν έντεκα άτομα με τήρηση όλων των μέτρων
«Θελήσαμε να τον συναντήσουμε, και μου ζήτησαν αν μπορώ να διαθέσω το κατάστημά μου για την συνάντηση καθώς διαθέτει πολύ μεγάλο αύλιο χώρο και πολύ μεγάλο πάρκινγκ» τόνισε ο πρόεδρος του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Αχαϊας, Σπύρος Στεργίου, ο οποίος μίλησε, σήμερα, στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι οι συμμετέχοντας ήταν έντεκα και «κάθησαν στην αυλή, σε διαφορετικά τραπέζια με πολύ μεγαλύτερη απόσταση από την προβλεπόμενη και φορούσαν όλοι μάσκες».

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: iefimerida.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.