ΠΟΕΔΗΝ: Ξέφραγο αμπέλι το νοσοκομείο “Αγ. Ανδρέας” στην Πάτρα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Δεν δεχόμαστε να μας κουνάνε το δάχτυλο για τους εμβολιασμούς» τονίζει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος σε δήλωσή του με αφορμή τον ισχυρισμό της προέδρου της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, ότι για τη διασπορά του κορονοϊού στο νοσοκομείο της Πάτρας «Άγιος Ανδρέας» ευθύνεται το χαμηλό ποσοστό εμβολιασμών του προσωπικού.
«Απαράδεκτο αυτά που προσάπτουν στους υγειονομικούς που κόλλησαν τον μεταλλαγμένο ιό στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας Πατρών. Για να μη χαλάσει το αφήγημα της κυβέρνησης για τα λάθη και τις παραλείψεις του συστήματος φταίνε οι υγειονομικοί» αναφέρει.
«Το νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας ήταν ξέφραγο αμπέλι. Έμπαιναν οι συνοδοί οπότε ήθελαν χωρίς έλεγχο. Συνοδοί και ασθενείς έμπαιναν χωρίς τεστ κορονοϊού. Έτσι γέμισε κορονοϊό η παθολογική κλινική. Κανένα μέτρο από τη διοίκηση. Η διασπορά συνεχίζεται και σε άλλες κλινικές. Έχασε τη ζωή της μία νέα γυναίκα. Αλήθεια έγινε έλεγχος στους συνοδούς και ασθενείς που κόλλησαν κορονοϊό να δούμε αν πάσχουν από το μεταλλαγμένο ιό; Ή φταίνε και αυτοί που δεν έκαναν το εμβόλιο επειδή δεν ήρθε η σειρά τους; Δεν έχουμε εικόνα των μεταλλάξεων του ιού στη χώρα μας καθ’ ότι τα εργαστήρια στα νοσοκομεία δεν έχουν δυνατότητα τέτοιων αναλύσεων. Μόνο δειγματοληπτικοί έλεγχοι γίνονται σε δύο εργαστήρια που έχουν τέτοια δυνατότητα σε όλη τη χώρα» τονίζει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ και προσθέτει:
«Να μην μας κουνάνε το δάκτυλο αυτοί που τα έκαναν θάλασσα με τους εμβολιασμούς. Άλλα σχεδίαζαν, άλλα γίνονται με τα εμβολιαστικά κέντρα και με τη διαθεσιμότητα των εμβολίων. Στο εν λόγω νοσοκομείο στη Πάτρα είχαν εμβολιαστεί κάποιοι με την πρώτη δόση και κόλλησαν όπως και σε πολλά νοσοκομεία. Πολλοί συνάδελφοι πρώτες ημέρες μετά τη δεύτερη δόση, δεν έχουν ακόμη ικανό αριθμό αντισωμάτων».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.