Πάτρα: Εγκαίνια της κινητής ΜΕΘ στο ΠΓΝΠ – Κινητοποιήσεις από εργαζόμενους

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η πρώτη από τις δύο “κινητές” Μονάδες Εντατικής Θεραπείας που πρόκειται να ενισχύσουν το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών στη μάχη με τον κορωνοϊό, έφτασε στην Πάτρα. Πρόκειται για πρωτοποριακή ΜΕΘ η οποία είναι τελευταίας τεχνολογίας, πλήρως εξοπλισμένη και έχει το πλεονέκτημα, ανάλογα με την πίεση η οποία υπάρχει να μεταφέρεται και να ενισχύει μαζί με την δεύτερη που θα έρθει το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Είναι εξοπλισμένη με ότι πιο σύγχρονο υπάρχει στον συγκεκριμένο νοσοκομειακό εξοπλισμό, έχοντας την πολύ σημαντική δυνατότητα να μεταφερθούν στις περιοχές όπου υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη.

Η επίσημη παρουσίαση της κινητής ΜΕΘ έγινε το πρωί της Παρασκευής, όπου και αναλύθηκαν τα μεγάλα πλεονεκτήματά της , καθώς ανάλογα με τις τρέχουσες ανάγκες μπορεί να μετατραπεί από χώρο νοσηλείας σε χειρουργεία, η ακόμη και εμβολιαστικό κέντρο.

Την ώρα των εγκαινίων οι εργαζόμενοι πραγματοποίησαν διαμαρτυρία με φόντο όπως αναφέρουν τις αποφάσεις του αναπληρωτή διοικητή, Δημήτρη Μπάκου. Οι εργαζόμενοι κατηγορούν τον κ. Μπάκο για καθαίρεση άξιων στελεχών οι οποίοι μάλιστα οργάνωσαν κλινικές και τμήματα κορωνοϊού.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.