Καραμανδάνειο: Θετική εξέλιξη για την υγεία της μαθήτριας από τον Πύργο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αίσιο τέλος είχε η «περιπέτεια» υγείας της νεαρής μαθήτριας του 1ου Γυμνασίου Πύργου που ένιωσε έντονη αδιαθεσία προχθές το μεσημέρι στον χώρο του σχολείου της και μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Πατρών. Και την Πέμπτη αλλά και χθες έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις στο παιδί, που η κατάστασή του είναι πολύ καλύτερη και έτσι αργά χθες το βράδυ ή σήμερα το πρωί θα πάρει εξιτήριο και θα επιστρέψει στο σπίτι του, δίπλα στους δικούς του ανθρώπους, οι οποίοι έζησαν αρκετές ώρες αγωνίας μετά το προχθεσινό συμβάν.

Όπως τόνισε και χθες ο Διοικητής του Καραμανδανείου νοσοκομείου Πατρών κος Παύλος Αθανασόπουλος, το παιδί μάλλον υπέστη κάτι το ψυχοσωματικό και δεν υπάρχει καμία ανησυχία για την υγεία του.

«Νευρολογικά το παιδί αποδείχτηκε ότι δεν έχει κάτι. Μάλλον είναι ψυχοσωματικό αυτό το οποίο έχει και τώρα το απόγευμα ή αύριο το πρωί θα έπαιρνε εξιτήριο για να επιστρέψει στο σπίτι της. Δεν είναι σοβαρή η κατάσταση του παιδιού και όπως είπε και η παιδοψυχίατρος που το εξέτασε, μάλλον υπάρχει κάποιο υπόστρωμα στο παιδί, κάπου έχει αγχωθεί και συνέβη αυτό. Δεν υπάρχει καμία ανησυχία για την υγεία του”.

Όλα καλά λοιπόν για την υγεία της μικρής μαθήτριας, η οποία ελπίζουμε ότι θα ξεπεράσει σύντομα (ψυχολογικά) την περιπέτεια την οποία έζησε.

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.