Γιώργος Γιαννόπουλος για Λιγνάδη: Άστοχος ο χαρακτηρισμός «επικίνδυνος άνθρωπος» της Μενδώνη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Εναντίον στην οποιαδήποτε μορφής βία τέθηκε μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος. Έχει αναλάβει η δικαιοσύνη τα πράγματα είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννόπουλος.

«Είναι σεβαστή η σεξουαλική ιδιαιτερότητα του κάθε ανθρώπου, αν κάποιοι συνάδελφοι λένε ότι τα ήξεραν όλα αυτά, με εντυπωσιάζει, εγώ δεν ήξερα, ξέραμε ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι ταγμένος σε αυτή τη σεξουαλική δραστηριότητα, αλλά σε τέτοιας μορφής σηκώνεται κι εμένα η τρίχα μου» είπε ο κ. Γιαννόπουλος επισημαίνοντας ότι χρειάζεται ψυχραιμία.

Ξεκαθάρισε, δε, πως ο ίδιος δεν θα ήθελε να γίνει λαϊκό δικαστήριο, προσθέτοντας «δεν μπορεί να βγαίνει η κυρία Μενδώνη και να λέει ότι είναι επικίνδυνος άνθρωπος, είναι δυνατόν να βγαίνει υπουργός και να λέει είναι επικίνδυνος άνθρωπος… είναι το άστοχο του αστόχου» χαρακτηρίζοντας «έξυπνη» την απάντηση του Δημήτρη Λιγνάδη «θα με κρίνουν οι θεσμοί».

Πρόσθεσε επίσης, σε ερώτηση για το κίνημα me too στο χώρο του θεάτρου ότι όλα αυτά συμβαίνουν σε όλους τους χώρους, σημειώνοντας ότι και ο ίδιος είναι της λογικής μιλήστε, μιλήστε γιατί όπως είπε «το θέατρο δεν ανήκει σε κανέναν, ανήκει μόνο στον Αισχύλο, στον Ευριπίδη και στο Σοφοκλή» καταλήγοντας ότι υπερεκτιμούνται άνθρωποι που χαρακτηρίζονται «ιερά τέρατα» διευκρινίζοντας ότι τα τέρατα είναι τέρατα και ο ίδιος επέλεγε με ποιον θέλει να συνεργαστεί και με ποιον όχι, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ίδιος δεν έχει αισθανθεί ποτέ βία από κανέναν, θεωρώντας ότι πλέον θα γίνει κάθαρση και «θα λάμψει το φως» όπως είπε.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.