Φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κατάστημα -Ανασύρθηκε ένας άνδρας νεκρός

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Πυροσβεστική εκλήθη να συνδράμει στην κατάσβεση φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κατάστημα στην Παναγία Φανερωμένης στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Πέμπτης.

Σύμφωνα με την ανάρτηση στον λογαριασμό του Twitter του σώματος, «χωρίς αισθήσεις εντοπίστηκε άνδρας, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε εγκαταλελειμμένο κατάστημα, επί της οδού Λάμπρου Κατσώνη στη Θεσσαλονίκη. Επιχείρησαν 10 πυροσβέστες με 4 οχήματα».

Στο σημείο της φωτιάς ΕΚΑΒ και δυνάμεις της αστυνομίας
Σύμφωνα με το τοπικό μέσο seleo, η φωτιά ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμή αιτία, ενώ η πήρε έκταση καθώς στο αδειανό κατάστημα υπήρχε σωρός από σκουπίδια.

Φαίνεται πως ο άνδρας που ανασύρθηκε από το κατάστημα έβρισκε καταφύγιο στο κτίριο. Οι πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει το voria, αναφέρουν ότι πρόκειται για ηλικιωμένο άνδρα, που βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του αλλά όχι απανθρακωμένος, ενώ τα ακριβή αίτια του θανάτου του αναμένεται να ερευνηθούν.

Σημειώνεται ότι δεν χρειάστηκε να εκκενωθεί η πολυκατοικία ωστόσο στην περιοχή υπήρξε έντονος καπνός για αρκετή ώρα. Στο σημείο, πέραν της Πυροσβεστικής βρίσκονται ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και δυνάμεις της αστυνομίας.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.