Επιδιώκουν να καλύψουν τις ευθύνες τους…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Πατρινός δικηγόρος και πρ. βουλευτής Αχαΐας Νίκος Τσούκαλης έκανε ένα εύστοχο σχόλιο για το μπάχαλο στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας, με συνέπεια να κολλήσουν 55 υγειονομικοί κορωνοϊό:

Έντονες αντιδράσεις στους εκπροσώπους των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας της Πάτρας, προκάλεσε η αναφορά της κ. Θεοδωρίδου, περί απροθυμίας του νοσηλευτικού προσωπικού να εμβολιαστεί κάτι που ισχύει ιδίως για τα κρούσματα.
Επειδή οι τοπικές εξελίξεις έχουν αποκτήσει – και σωστά – πανελλήνιο ενδιαφέρον, ακόμα δε κι εμείς, οι ντόπιοι που λέμε, έχουμε μαύρα μεσάνυχτα όσον αφορά την ενημέρωση και την κατανομή των “ευθυνών”, καλό είναι, οι αρμόδιοι της υγείας στο νομό να δημοσιοποιήσουν τα εξής: α) Αληθεύει ότι από το σύνολο των 1400 εργαζομένων έχουν εμβολιαστεί μόνο οι 400; κι αν ναι β) ήταν επιλογή τους ο μη εμβολιασμός ή υπήρξε ανεπάρκεια εμβολίων:: και τέλος γ) επειδή υπάρχουν καταγγελίες για κραυγαλέες παραβιάσεις των νοσηλευτικών πρωτοκόλλων, έχει διαταχθεί κάποια θεσμική διερεύνηση για τυχόν ευθύνες και υπεύθυνους;
Γιατί είναι προφανές ότι κάποιοι ακολουθούν την πατροπαράδοτη τακτική: Μέσα από την επίκληση της γενικευμένης ανησυχίας και φόβου, επιδιώκουν να καλύψουν τις ευθύνες τους.
Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.